Budapest, 2014. augusztus 13., szerda (OS) - A Fidesz reagálása Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára - Minden eddiginél több pénz jut a nyári gyermekétkeztetésre Egy kis "eemútnyócév" utána önfényezés. Jó szórakozást!

Forrás: os.mti.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
2x annyit fordítanak kajára mint 2009 előtt...MERT AZÓTA 2X DRÁGÁBB AZ ÉTEL HÁLA NEKTEK PATKÁNYOK!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
petike
Mennyire segítik a családokat: Havi 2000 az áfaemelés. Havi 600 a csekkadó. Havi 10.000 a lakáshitelen, a kib@szott unortodoxia miatti szar árfolyamon (csak megjegyzem, 2010 márc CHF 190ft, 2010 dec 240ft). Havi 10.000 igazságos egykulcsos adó. Havi 7000 étkezési utalvány. Havi 5000 cafetéria megvonás, mert a f@sza rizsacsökkentés miatt a cégem többet fizet a gázért, a villanyért, és a f@sza 2/3 olan törvényeket szavaz meg, amivel tönkretesznek egy 300 fővel működő céget.
bakegya
Most a felelősség súlya le van tudva ezzel az aranyköpő fityiss közleménnyel-na ez Orbán VITYA JÓLTELJESÍTŐ VILÁGSZÉLHÁMOSSÁGA!-merthogy éhezik és szünidei nyaralás nélkül van az ország igen nagy hányadának gyermektársadalma az biztos!nem igazán vitorlástáboroztatnak a borsodi cigánysorról-A balatonfelvidéki szot-és fővárosi iskolák táborai rothadnak,várják új tulajdonosaikat,mint a kastélyprogramokkal is eljátszadoznak fidess-ékeink!
Toby
"Magyarország jobban teljesít !" avagy "Egy őrült naplója "
Hellcat
2x annyit fordítanak kajára mint 2009 előtt...MERT AZÓTA 2X DRÁGÁBB AZ ÉTEL HÁLA NEKTEK PATKÁNYOK!
nagyapa
Még ezeknek a fidesznyikes cigány,tolvaj bandának van képe nyilatkozni?
Magyarországon soha nem volt akkora szegénység,mint uralkodásuk alatt.Soha nem volt akkora kivándorlás az országból,még Horthy alatt sem,mint amióta ők viszik a lét!Az összes fideSSest le kell váltani és börtönben a helyük.Az összeharácsolt vagyonukat(mindegy,hogy hol fialtatják)teljes összegben elkobozni.Megismertetni velük a börtönök valóságát.A családjaikat ugyanolyan szegénységbe vezetni,amiket okoztak.Ezt a kormányzósági formációt,örökre,de még a gyerekeiket is kitiltani a parlament közeléből is.Visszavezetni ezeket a barmokat a munka világába.Bár ezek azt nem ismerik,mert még egyik se dolgozott egy percet sem munkapad mellett.Na utána megnézném,mit is tudna kezdeni 47 ezer forinttal?!
Jankó123
"Minden eddiginél több pénz jut a nyári gyermekétkeztetésre"

30% anyagköltség,
70% ilyen-olyan címen elírt "költség"
:-(((
kkalman
Nem nehéz kétszer annyit költeni gyermekétkeztetésre, mikor mindennek az ára a kétszerese a 2010-es áraknak.
csikknorisz
A mai fideszközlemény-termés, ezek is igazi gyöngyszemek:
os.mti.hu/hirek/99483/a_fidesz_kozlemenye
os.mti.hu/hirek/99477/a_fidesz_kozlemenye
Bukottbaloldal, gyurcsánybajnai ki nem maradhat soha.
F_Viktor
@petike: + ÁFA-, egyszerűsített vállalkozói adó-, jövedéki adók-, egészségügyi járulék-, illetékek-, helyi adók emelése,
baleseti adó, chipsadó, környezetvédelmi termékdíj, szociális hozzájárulási adó, kötelező kamarai tagság, telekom adó bevezetése.
pbalage
hmmm... csak kíváncsi voltam, hogy megemlíti-e valaki a 3000 milliárd manyup pénz lenyúlását illetve az 1000 milliárdos NAV áfacsalást...
de ez úgy látszik senkinek sem jut már eszébe.
Desischado
Én is csatlakozok egy kis adalékkal. Az adójóváírás kivezetése a minimálbérből, a közmunkabér és a segély drasztikus csökkentése, a rengeteg ilyen-olyan adó, és ezek mernek pofázni?! Az agyam dobom el, nem igaz, mennyire pofátlanok!!!
@nagyapa: Minden mondatod igaz, és a szivemből beszéltél! Egyre biztosabb vagyok benne, hogy egyszer csúnya végük lesz! De mikor???
gödörben
"...akkor van étel a gyermekek asztalán, ha a családnak van miből megvenni,..."hát ez a lényeg. A bérek megfelelő rendezésével, a lopások lenyúlások megszüntetésével minden jobban működne.
Úgy gondolom ide tartozi a napközis étkeztetés, ahol só nélkül fognak főzni, mert elég az ami a visrliben van.
1. Rendes sót kéne a lakosságnak adni, nem pedig káliumost.
2. Megnézném, hogy aki ezt kitalálta az hogyan eszi meg a sótlan kaját. A neki "járó" ingyen kajából szerintem legalább 10 gyerek ehetne rendesen, persze akkor nem kapná ő sem ingyen, hanem fizetni kéne azért,a miért más magyar ember is fizet.
3. Amikor a gyerekek amúgy is rosszul esznek ez még egy lapát a kevesebb étkezésre. Így is lehet csökkenteni a lakosság létszámát, hogy a gyerekeket jól kiéheztetik, jól megbetegítik. Had fogyjon a magyar.
gödörben
@petike: Minden céget tönkretesznek, de statisztikailag 300 ember munkanélküli helyére 900 közmunkást állítanak majd, tehát nő a foglalkoztatás szerintük. Közben tönkretesznek 300 családot kb.122 embert azért, hogy a statisztikájuk jó legyen. Nem beszélve arról, hogy a 300 adózott, vásárolt, működtette a gazdaságot. A statisztikai adatok pedig csak viszik a pénzt, megélni nem tudnak, vegetációra kényszerítik őket. A csicska kitermelésének a folyamatát látjuk tisztán. Csak mi lesz akkor, ha már nem lesz akit kirügjanak, felszámoljanak, nem lesz adó fizető??? Akkor jön el az idegenek betelepítésének ideje és a magyarok kitelepítésének az ideje, Magyarország megszűnik. Csak akkor minek lesz a királya ov???
petike
@pbalage: Ott konkrétan az én sérelmeimet soroltam (a manyup-ot megtartottam, köszöni szépen, gyarapodik rendesen).
A többi megszorítás listája meg olyan hosszú, hogy lehetetlen fejben tartani, listát kell írni.

Akkor idesorolnám a Társasági adó közvetlen sportcélú felhasználását. Amivel adóhiányokat, adócsalásokat lehet elfedni.
bakegya
...Azt vártam,bejelentik hol a gentikailag sérült orbán-telefon,amit ugye a lagziban hagyott el,de legalább is szegény Welsz kolega megkerüléséről adnak számot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.