Gyengült kissé a forint csütörtökre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben: az euró jegyzése a szerda esti 313,52 forint után reggel hét órakor 313,73 forinton állt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak. Tehát tulajdonképpen ellopják a pénzt az emberek zsebéből..."

Orbán Viktor / Fidesz /, Hír Tv, 2004. november 08.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
"Az a Miniszterelnök akinek a kormányzása alatt az EURO 300 forint fölé emelkedik NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA - Orbán Viktor 2008 április Parlament"

index.hu/tech/hoax/2013/03/13/orban_viktor_es_a_300_forintos_euro/
Yoda69
Ugy latszik a forintot nem hatja meg a GDP adat. Persze mindenki tudja, hogy az minek koszonheto. orbannak nem sok koze van hozza.
human
Igazságtalanok vagyok. A külföldi manipulációk áldozata a forint. Ha a fidesz országán kívül nem lenne más ország akkor 1 Eur akár 1 Forintot is érne. Igaz akkor nem lenne Euro, de akkor is igazam van :P
tivoli
@human: ma, 12:25
Csak az a gond, hogy az eu-s tagállamok euróban számolnak, a magyar forint lebegtetése meg pénzpolitika.
Ha itt is euro lenne, nem volna miről beszélni.
És nekem is igazam van :P
human
@tivoli: Orbán már 2010-ben tudta, hogy le fogják gyengíteni a forintot. Sőt az akkori terv 350 Ft volt. Erre az ámokfutásra pedig Matolcsy volt a legalkalmasabb. Tudjuk miért, ismerjük a képességeit. Nem csak a két szép szeméért került oda.
Csak az a gond, hogy ezt a gyengítést elfelejtették közölni a devizahitelesekkel. A haverokkal, mint például az OTP vezér persze nem. Az forint gyengülésén pedig jól lehet keresni a tőzsdén, ha valaki első kézből kapja az információkat.
human
@human: Szíjgyártó is megmondta, hogy sokmilliós sehonnan jött jövedelmét ügyes befektetésének köszönheti. Bárki ki tudná nézni ebből a kölökből, hogy ilyen tőzsdeguru lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.