Massimo Morales egy évig volt a Honvéd vezetőedzője. Az olasz szakembernek lesújtó véleménye van a magyar fociról, a Nemzeti Sportnak adott interjúban azt mondta, futballunk erkölcsi és szakmai válságban szenved.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Kikérem a női focisták nevében!
TAlán inkább valami ovis csapatba kellene őket rakni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Én ha lehet jelentkezem egy női csapatba tartalékjátékosnak a kispadra . A meccs végén meg megyek zuhanyozni :-)
perfekt
@töky: '2.56 ra.Nem indítok versenyt--ki hol mennyit játszott--valóban irreleváns a tárgy szempontjából.Gratulálok,--és még jobban csodálkozom.Hiszem hogy úgy van ahogy mondod a játékodat--de mondd őszintén--hallottál már Te olyat--hogy valaha is elküldtek volna egy csapatot???Az edzőt igen.És azokban az években mikor pályán voltál--nem észlelted--hogy mi lengi körbe ezt a csodálatos játékot??Pedig már akkor virágzott a semmittevés--és minden gondja a játéknak--ostoba edzők--és vezetők állították össze a csapatokat---még ott Pécsett is.Ma pedig én, nevezett minden szavával egyetértek .Predesztinálja gondolataimat, a mögöttem tudott labdarúgó múlt--és edzői pálya--mit megszakítottam,,mert az ember,gerinces--és tartózkodik--a jellemtelen közegtől---persze vannak kivételek--de sajnos ők ,nem erősítik a szabályt..Dr Lakat Karcsi--bácsi mondta régen,a fociról szólván-" Aki hét közben csak firkál hétvégén nem tud szépen írni"!!!sporttársi üdv
perfekt
@dömdödöm: És előtte mez csere:-)))
töky
@perfekt: Az én koromban is kizárólag egy dolog hiányzott a futballból. Nem a pénz, nem a pályák, nem a körülmények, hanem a MELÓ! Amikor a kiöregedő faszkalap a fiatal gyereknek az edzésen odaszólt, hogy ne merészelj kis köcsög előttem futni, mert lerúgom a szívedet, akkor az a gyerek nem is mer hajtani az edzésen sem, mert fél. Fél az öreg szájától, fél a retorzióktól , fél befejezni az akciót, meg még sok minden. Ha a gyerek is öregebb lesz, akkor ezt a mentalitást viszi tovább és akkor már ő fenyegeti meg a következő generációt, mert szerinte ez a menő és így kell viselkednie a vezérürünek egy csapatban... Hát ezért tartunk itt. Ezért van az, hogy hetven perc után már az egész csapat a seggén is levegőt venne a légszomj miatt. Ezért voltak már akkor is fényévekkel ölettünk az osztrákok, a (jugo)szlávok , a németekről meg ne is beszéljünk. Most is az van, hogy hiába kreatívabbak, meg technikásak mondjuk a Brazil, Spanyol, meg latin futballisták, ha mondjuk a németek szarrá futják őket. Legkönnyebb a futballban is egy halálra fáradt ellenfelet mondjuk a hetvenedik perctől szétfutballozni. Ez a véleményem röviden a dologról. Szia és szép napot szép hetet neked !
perfekt
@töky: ez szóról szóra így volt--s van-azzal megtűzdelve, amit már leírtunk, s azokkal amik még vannak---és amiket le sem merünk írni.Doppingok--pénzek vándorlása,,fogadási manipulációk,levajazott fifti mérkők, und so weiter--uns so weiter.--mamár csak Usw.Köszönöm jókívánságaidat--viszont kívánom szeretteiddel együtt:)
Fradigege
Meg a csókos haverság. Visszavonulnak, kivetti őket a civil társadalom. Nulla szakképzetség, nem tudnak megállni a kinti életben a saját lábukon, egyből egy kispadon látni őket, mint "szakember", "edző". Az egész mlsz-t szélnek ereszteni, mindenkit kirúgni és bezárni a magyar bajnokságot vagy 25 évre. Teljes tisztogatás, generáció váltás. Máshogyan nem lehet megtisztítani a magyar focizgatást. A szülőket pedig kiverni a klubok területeiről. Mert az nem megy: Hé, Pubikám a 2 rekesz sört beraktam a csomagtartódba. Köszi! Szeva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.