A Köztársasági Elnöki Hivatal nem adhatott információt az ügyben, de a Magvető kiadónál úgy tudják, hogy a Szent István Rendről van szó – írja a Népszabadság.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@m.macskosz: Te már tudsz valamit, vagy egyelőre csak sejted? ...Sejtem , összes zsidó szervezet támadta a szobor építést , Tárgyalunk róla , mondá a kedves vezető , de nem tárgyalt . Most meg azt gondolod Kertész elfogadja Orbán díját díjat ? Elfogadja, hittársai támadják , nem fogadja el a megmondó emberei támadják .Majd 20 után megtudjuk ?
Senara
@m.macskosz: Te már tudsz valamit, vagy egyelőre csak sejted? ...Sejtem , összes zsidó szervezet támadta a szobor építést , Tárgyalunk róla , mondá a kedves vezető , de nem tárgyalt . Most meg azt gondolod Kertész elfogadja , Orbán alapította díjat ? Elfogadja, hittársai támadják , nem fogadja el a megmondó emberei támadják .Majd 20 után megtudjuk ?
m.macskosz
@Senara: He-he-he, Én is láttam a cikket, de nem volt ingerenciám reagálni rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.