Miután kedden Sulyok Tamás meglátogatta az ALS-szindrómában szenvedő alkotmányjogászt, Karsai Dánielt, a kormányinfón Gulyás Gergelyt kérdezték arról, ő ellátogatna-e hozzá. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy erre nem tud válaszolni, mivel még nem kapott tőle meghívót.

Karsai Dániel meghívta magához Gulyás Gergelyt és az összes EP-listavezetőt

Fotó: Facebook/Karsai Dániel

A tegnapi kormányinfón Gulyás Gergely azt mondta, hogy még nem kapott tőlem személyesen meghívót, ezért nem tudja, hogy a köztársasági elnökhöz hasonlóan meglátogatna-e. Ezen ne múljék

– írta Facebookján a halálos beteg, eutanáziáért küzdő Karsai Dániel, majd így folytatta:

Ezennel tisztelettel meghívom Gulyás urat magamhoz, egy kötetlen beszélgetésre. Azért mindenképpen érintsük az életvégi döntéshez való jogot is. A részleteket beszéljük meg írásban. A megkeresést a magán email-címemről elküldtem a Miniszterelnökség hivatalos emailjére. Azt meg tudom ígérni, hogy előzetesen nem tájékoztatom a sajtót a találkozóról. Várom mielőbbi szíves visszajelzését.

Hozzátette: "a meghívásom egyébként ugyanúgy szól az EP-listavezetőknek és a parlamenti pártok frakcióvezetőinek is. Ma reggel itt járt nálam Cseh Katalin, Donáth Anna és Bedő Dávid, és maximális támogatásukról biztosítottak. A Momentum részéről a dolog tehát ki van pipálva (már eddig is többet tettek puszta szavaknál)."

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
Miért kell ezzel a nyomorulttal foglalkozni?
Philip Marlowe
Na most akkor az a helyzet, hogy én sem ismerem személyesen Karsai Dánielt és nagyon sajnálom, hogy az élet így elbánt vele, de nem tudok elmenni hozzá, mert engem sem hívott meg.
De ha meg is hívna, mivel nem ismerem személyesen, nem mennék el, mert egy ismeretlen ember elégedjen meg a részvétemmel.
Kicsit-nagyon túltolja már a csávó!...:(
Philip Marlowe
@Géza: Stephen Hawking elég jól bírta 76 éves koráig. És azt hiszem nála előbb is kezdődött.
Géza
@Philip Marlowe: Igen és ő picit nagyobb koponya volt, mint a betegségével haknizó Karsai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.