Minthogy a választ nem tudjuk - csak sejtjük -, ezért a tényt rögzítjük: Szijjártó Péter, aki hamarosan elfoglalja a neki kijáró külügyminiszteri posztot, fokozott diplomáciai érzékkel kijelentette, hogy a svéd Európa-ügyi miniszter-asszony "színtiszta hazugságokat állított Magyarországról és a magyar emberekről". Péter szájából sem az igazság folyik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Miért hazudik szájtátó petike? Hát benne van a vérében a hazugság a szervilis se...lónak! Meg kell védeni a vezért minden áron, ezért kapja a nem csekély fizetését! De az hogy normálisan cáfolja a svéd Európa-ügyi miniszter-asszony állításait, na ahhoz ennek a csekély értelműnek már nem tellett a képességeiből! A tények makacs dolgok petike a főnököd és kedvenc se..ed tulajdonosa mondott egy vállalhatatlan beszédet!
Hellcat
Ennyi idő után már csak pusztán megszokásból...
dr. prédikátor
Egyáltalán!!! A szófosó mikor mondott igazat???
silber13
Kiváló mester képezi állandóan, de kö,9nben is, a vérében van a hazudozás, már csak csiszolgatni kell rajta!
pbalage
én szégyellem magam, hogy ez a figura is győri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.