Az Isten azt akarja, hogy a magyarok kiválasztottak legyenek és benne legyenek az élet közepében - mondta az emberi erőforrások minisztere a romániai Bere (Berea) felújított református templomában.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ezt honnan tudja Balog, szólt hozzá az Úr?
karma1
Te draga jo Atyauristen! (hogy stilszeru legyek...)
Hogy tudott ez a vegleny elmenni Romaniaba, es egy HELYI templomavaton Romaniaban a magyarokat Isten kivalasztott nepenek nevezni???

Hat hogy esik azoknak a szegeny embereknek ott, akik esetleg rengeteg adomanybol epitettek fel a templomot, a SAJATJUKAT, es akkor odajon egy magyar, es azzal avatja fel a templomot, hogy a helyi kozosseg ELE helyezi a komplett magyar nepet, mint Isten altal kivalasztottat?

Na, most szegyellem, hogy reformatus vagyok, szegyellem, hogy magyar vagyok, es megertek minden romant, aki utalja a magyarokat.

En a romanoknak drukkolok, es nagyon remelem, hogy a diszebedre mar nem hivtak meg ezt az agyalagyultat...

Ezek az idiotak nem csinalnak semmi mast, (orban, balog, vona es a tobbi hugyagyu), csak kimennek Romaniaba, es ott osztjak az eszt, hulyesegeket, tortenelmi valotlansagokat allitva!

Remelem, 4 ev mulva majd emlekeznek erre a kis intermezzora is , mikor eppen szavazni kene - EZEKRE...(??? EZEKRE???)
pbalage
És azt tudjátok, hogy miért járnak olyan ugrálós táncokat a magyarok?
Hát azért, mert már akkor itt voltak a földön, amikor az még ki sem hűlt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.