Meghallgatná Pintér Sándor belügyminisztert, Hende Csaba honvédelmi és Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert az MSZP az ukrán eseményekkel és azzal kapcsolatban, hogy Magyarország szállít-e harckocsikat Ukrajnába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Szerencsésebb lenne itthon tisztázni, hogy az Excalibur tényleg nem az ukránoknak vette meg az MH-től a tankokat, minthogy az oroszok vagy az Unió tisztázza. Különös tekintettel arra, hogy volt már ilyen ügyünk a déli háborúban és ezt a kérdést nemzetközi szerződések szabályozzák. Az oroszokkal elmélyítheti a meglévő feszültséget..
Csizmás Kond
Meghallgatná...nahát, és miért nem hallgatja meg ?
...milyen párt az amelyik bulvárcikk alapján kezdeményez miniszteri meghallgatásokat...???
Toby
Belenéztem ebbe a hídfő.netbe. Azt írja: " egy (!) szemtanútól kaptuk a felvételeket...a szerelvény átlépte a magyar-ukrán határt !" Erről azonban nincs felvétel ! Ez eléggé érdekessé teszi a szerelvény igazolt határátlépését !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.