„Megalapozott feltevésnek” nevezte egy kormányzati forrásunk a kérdést, mely szerint tárgyalt-e egymással nemrég Budapesten politikai menedékjog megadásáról is Orbán Viktor és Miheil Szaakasvili volt grúz államfő, aki ellen hazájában letartóztatási parancsot adtak ki. Maga Szaakasvili egy orosz tévének korábban azt mondta, nem akar menedéket kérni senkitől. „A volt grúz államfő magánlátogatást tett a miniszterelnöknél, régi személyes jó kapcsolatuk okán” – szűkszavúan csak ennyit közölt a Miniszterelnökség a hvg.hu megkeresésére, amikor arról érdeklődtünk, miért találkozott Orbán Viktorral Budapesten Miheil Szaakasvili. A volt grúz államfő még július 30-án jött egy napra – mint az orosz Ruptly hírportálnak fogalmazott – „régi barátja, Orbán Viktor meghívására”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@almosd: ma 18:39
...vagy közösüljetek ( egymással )...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Van az a pénz.
Tényleg. A MOL vezért, Herndái Zsoltot keresi még az interpol vagy még agya a bíróság az ügyén?
bencemacska
Madarat tolláról, embert barátjáról.
A grúz ex elnök is azok közé tartozik, akik OV baráti segítsége után lettek persona non gráta-k saját hazájukban!
F_Viktor
@human: Ajjajj, "régi barátja" Orbánnak??? Először Mészáros Lőrincre is csak ezt a titulust írta a sajtó, mikor a felcsúti csodacsapat elnöke lett, oszt a Vezír hamar milliárdokkal stafírozta ki a havert...

Hernádiról annyi a hír, hogy miután az Adriában 3 gázmezőt találtak (ebből az egyik Európában is jelentősnek számít), s bejelentkeztek az INA-ért Putyin oligarchái, érdekes módon lekerült Hernádi körözése az Interpol oldaláról.
bakegya
@human: orbán olajos haverja -zeneterápián-tölti megérdemelt több hónapos szabadságát a Margit-szigeten,de ez a grúz sem lep meg vitya holdudvarában.Igazad lehet-a baltás szabadon engedése után bármit megenged magának orbán.
Kamcsatka
@bencemacska: Egy kicsit arra emlékeztet amikor Kairóba utazott, és másnap, amikor hazajött, kitört a forradalom és lemosták Mubarakot.
Haverok, buli, junta.
volvós
@almosd: ma 18:39
...vagy közösüljetek ( egymással )...
bencemacska
@Kamcsatka: Nekem is eszembe jutott szegény Mubarak.
De Líbiában és Tunéziában is volt előtte!
Szaakasvilinek meg kampánygyűlésén vett részt.

Ps.: Egyiptomban időzhetett volna még egy-két napot!!!
világlátó
Jó lenne elgondolkodni azon, mivé lesznek az önmagukról megfeledkezett nagyobb és kisebb diktátorok a mai világban. Az az ösztönös tisztelet, amit eddig éreztünk egy - egy ország választott vezetői iránt, mára megváltozott. Ilyen tisztelet talán az európai alkotmányos monarchiák koronás királyai iránt érzékelhető. Könnyű nekik, ők általában nem korrupt , kisstilü kalandorok, akik ilyen olyan média és vazallus parlamentek segítségével jutnak hatalomra ideig óráig. A vezérelvű demokrácia átmeneti állapot a megvezetett pálinkagőzös politikai támogatók jóvoltából, előbb mint utóbb csúnya véget ér. A grúz elnök már egyesületet is alapíthat a kiebrudalt diktátorokból, éppen most jelezte, már csak egy középcsatár hiányzik. Megkapja.
human
@bencemacska: @Kamcsatka: És még ott van Sárközy, Berlusconi. Őket is példaképének, barátjának tartja és most a bíróság előtt felelnek bűneikért.
human
@bencemacska: A történelem során mindig megbuktak az ilyenek, csak sajnos sokszor évtizedekig kihúzták mire a nép levetette magáról.
bencemacska
@human: Az idő az úr, nem biztos, hogy megérjük a változást, legalább is én már reményvesztett vagyok!!!
human
@bencemacska: Minden attól függ, hogy az MNB deviza tartalékai és a külföldi befektetők bizalma meddig tart ki. Utána már csak az erőszakszervezetekkel tudnak operálni és ott jön egy fordulópont.
bakegya
@human: és ha minket a környező szomszédaink fokgnak benyelni,mert hogy beavatkozott ottan is már széles valójával gazdaságosan saját zsebtől elkezdve,de nem is biztos,hogy köztörvényesen is...-mert hogy politikai babérait nekik már nyiltan is köszöni,lásd illiberál posványos...-azzal együtt,hogy a neki nagyon szűk medencében minket a levelezőprogramjaiban felhasznált papír szeméttonnákkal csak a fidesssegztörölgetésre újra meg újrahasznosít a törvényes törvénytelenségeivel!-háromszor vágta már át és vissza az orosz barakba a munka nélkül tengődő hazai magyarokat,és sehol sincs gazdaságunk-míg fű alatt oligarháig gazdagította a saját pereputtyát és a fidess haverokat!-erőszakszervezete orbánkutyaguminak van már csakkk...
m.macskosz
@bencemacska:" Fel a fejjel, ki a mellel, gyáva ember, aki nem mer."
Mondta Csipike (Fodor Sándor mesekönyvek)
kukac50
Orbán bűnözőkkel veszi körül magát!
human
@kukac50: Tisztességes ember nem csatlakozik a köréhez, de meg sem tűrnék maguk közt.
mate03
@bencemacska: Le lőttél!Pont ezt szerettem volna, írni!Egyébként igazad van!
bencemacska
@human: Csak az már nem oldható meg "demokratikusan", hanem csak erőszakosan. És abból nekem elég volt '56!!!
pityuka
@volvós: Ne mondj ilyet, mert jönnek az új kis diktátorok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.