A Falus Ferencet támogató mindhárom pártban kiverte a biztosítékot főpolgármester-jelöltjük jeges vizes videója – tudta meg a Hvg.hu. Kósa Lajos egy a pályára meztelenül beszaladó szurkolóhoz hasonlította a baloldali kis pártok főpolgármester-jelöltjének akcióját.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A baloldal fogjon össze és ne pofázzon össze - vissza !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
Most miért kell a baloldalnak is ezen cirkuszolni? Más gondjuk nincs?
coni
Mondjuk Tarlóst a Falus mögött álló "személy" is leválthatná, ezért nincs jelentősége az egész ügynek. Legalább az emberekhez eljut, hogy van másik polgármesterjelölt.
nyanya001
@levarosbukta: Téves tetszik ! Bocsánat ! :)
m.macskosz
@Katalina62: @nyanya001: Bevallom, amíg nem kerültek elő ezek a dolgok, nekem akkor is rossz választásnak tűnt Falus személye. Arról nem beszélve, hogy már megint mit összetökölt az ellenzék, mire egyáltalán eljutott idáig. Változatlanul fenntartom azonban, ha véletlenül ellenzéki főpolgármester lesz, vért fog izzadni, hogy tisztességesen vezethesse a fővárost,
bár attól tartok, erre hangyafasznyi esélye sincs senkinek. (A lóvét ugyanis Orbán osztja, és kétlem, hogy ahhoz akár Bokros, akár Horváth, akár Falus könnyedén hozzájutna.) :(
F_Viktor
Nem értem a hisztit, miért is kell a kampányba belekeverni az IBC-t, egy civil kezdeményezést? Külföldön is jegeskednek politikusok, nem olvastam olyat, hogy a pártok pl. a helyszín megválasztásával fikáznák a másikat.
Eddig nem érdekelt Falus, de innentől sok sikert kívánok neki!
m.macskosz
@F_Viktor: Hülyét kapok ezektől az akcióktól. Nem egy bolond százat csinál, hanem száz bolond egyet!
Az meg, hogy melyik párt színeiben csinál hülyét magából, nekem tök mindegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.