Nyereségük több mint 80 százalékát fizették ki osztalékként a stratégiai megállapodást kötött cégek az elmúlt négy évben. A kormányon belül vita van arról, mi legyen ezekkel a megállapodásokkal. Nem teljesítenek...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Van egy olyan érzésem, hogy ha - a mai munkavállalási lehetőségek mellett is - azt a rengeteg pénzt a kormány és a kormányközeli brancs nem herdálta volna el, a maradékot nem osztották volna szét maguk között, hanem igazságosan osztották volna el a kisvállalkozások, a munkavállalók, a rászorulók között, akkor Magyarország még a mai helyzetben is egy virágzó, gazdag állam lehetne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Vasárnapiiskolás: Ebben a féleszűben dühöng a vágy, hogy elismerjék a zsenialitását, ami nincs még molekuláris szinten sem! Csak tudod, más csapatok rajtunk röhögnek, hogy ilyen zsibbadt agyút megtűrünk itt. Mert most itt próbálkozik, miután majd minden helyről kivágták!
tivoli
@Cukkini: Én készséggel elismerem, hogy Ön Cukkini egy zseni, csodálatos zseni, szívdöglesztő zseni, utánozhatatlan zseni, de kukuljon már meg végre, ha kérhetem szépen az itteniek nevében.
Vasárnapiiskolás
@silber13: Ez legalább nem b@ssza el a forintot mint a másikhülyedugóslala:))
silber13
@tivoli: Úriemberhez méltó a megszólalásod. Sajna én nem vagyok ilyen finom lélek, én csak Katz lelkész szavait idézem ennek a géniusznak: " Maul halten..!" :-)
tivoli
@silber13: Köszi. Lehet, hogy a tiéd nem annyira úri, de legalább klasszikus! :-))
1magyar
Nem jótékonykodni jöttek ide a multik, ezt mindenki tudja.A minimális amit itt hagynak a hideg vízre elég.
A gazdagoktól kéne visszavenni a sok pénzt amit szétloptak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.