Nem egyedi eset volt a Szekszárdon lebukott tisztviselőké, akik a gyanú szerint csúszópénzért intézték a honosítási kérelmeket. Ukrajnában és Szerbiában nyíltan hirdetik a pénzért vehető magyar útlevelet, az államfő pedig két esetben is megvonta a korábban már megadott állampolgárságot. Már a kormány honlapja is hat nyelven figyelmeztet: a magyar nyelvtudás feltétel, és visszaélés áldozata lehet, aki ezt meg akarja úszni.

Forrás: vs.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
És még ezek mondják, hogy Magyarország nem eladó! Nem hogy az országot de a magyarságot is kiárulják! (és el!)
Óccó madarság eladó, lenni akció, naon óccó!
Bravó!
sentinel216
Tetű fideSS! Kiárusítják a hazánkat politikai előnyökért. Egyik pofájukkal azt dumálják, hogy mi magyarok milyen egyediek, különlegesek vagyunk, másik mocskos szájukkal felhígítják a magyar állampolgáriságot mindenféle határon kívüli félbűnözőkkel. Állampolgárságot nyelvtudás nélkül csak az próbál szerezni, akinek pénze és szüksége van a - egyenlőre - jó hírű magyar útlevélre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.