Nyereségük több mint 80 százalékát fizették ki osztalékként a stratégiai megállapodást kötött cégek az elmúlt négy évben. A kormány barátai ezek szerint nem igazán tartották alkalmasnak a hazai üzleti környezetet a profit újrabefektetésére. A cégek növekedése lassul, de legalább egyre több társasági adót fizetnek. A kormányzatban állítólag úgy vélik, itt az ideje átvizsgálni a stratégiai megállapodásokat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na most legyen nagy a pofátok...keleti nyitás meg az a sok stratégiai megállapodás amit a szógyártó kötött úgy hogy közben közpénzen utazgatott...ki lehet b@szni a kukába az egészet mert nem ér semmit...meneteljetek fidesznyik birkák meneteljetek egyet a csúnya stratégiai partnerek mohósága ellen...vagy ha fidesz által van szentesítve akkor az oké?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@F_Viktor: Az is lehet, hogy a kormány egy oldalról felrúgta a dolgot mint a rendvédelmisek szerződéseit és ez a bosszú. Vagy eleve ebben állapodtak meg...csak a látszat kellett a sok megállapodással...
F_Viktor
@Hellcat: Ilyesmire gondoltam. A kormánynak is kellett valami ígéretet tennie, hogy vonzóvá tegye befektetésre az országot. Ennek én nem sok jelét látom.
Ezek után ők csak Simicskáékat követik. Az orbáni oligarchák sem törik magukat, hogy itthon fektessenek be, csak felmarkolják a közbeszerzés milliárdjait.
human
Aki elolvasta az tudja, hogy a stratégiai megállapodások szemfényvesztések volta. Azt az érzetet akarták kelteni a választókban, hogy itt valami munkahelyvédelmi, beruházásbővítési programról van szó. Pedig egyáltalán nem.
Hellcat
@F_Viktor: Hát látod erre adott felhatalmazást a sok agymosott vadbarom...
F_Viktor
@Hellcat: Be lehet nyelni a hazugságokat, hiszen vannak a meggyőzően hazudozók.
Na, de 4 év után nem felébredni már bűnnek számít.
Fradigege
És ki tudja, hogy mik vannak leírva azokban a nagy stratégiai megállapodásokban? Mert én nem tudom. Szerintem sokan nem tudják. Innentől bármilyen mesét be tudnak adni a felek. A kormány pedig vizsgálja felül az egészet, aztán mindenki húzzon el a búsba! Hasra ütés az egész színház.
Arra is kiváncsiak lennénk, hogy milyen stratégiát dolgozott ki a csókosokkal a kormányunk. cba, mészáros,otp, mol, közgép...
Például nem véletlen, hogy nincs busz gyártás. A Mercedes gyárat ide kellett hozni, ezért a transmannak(széles gabcsi), majd arrivanak új Merci buszaik vannak. Nem beszélve az adókedvezményről, amit a gyár kapott illetve amit az állam az építkezésbe beletolt. Nagyon kicsik vagyunk, ez a politikai bagázs pedig játszik velünk. Nélkülünk is pompásan vezetik a világot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.