A Debreceni VSC csütörtökön gól nélküli döntetlent ért el a svájci Young Boys ellen a labdarúgó Európa Liga-selejtező negyedik, utolsó fordulójának hazai visszavágóján, így az idegenben elszenvedett 3-1-es vereség miatt kiesett.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Nem értem én ezt:
a stadionok felújítása fordított arányban áll a focisták teljesítményével?!
Hellcat
@m.macskosz: Hát egyenes arányosságban semmiképp...Szerintem a két dolog egyébként teljesen független egymástól. Akármennyi pénzt nyomnak bele a foci attól még szar marad :)
human
@m.macskosz: Orbán megmondta, hogy nem a focistáknak építik a stadionokat, hanem a zembereknek. Szerintem meg a gazembereknek. Eleve az építésnél majd a fenntartásánál pénzcsapként használják a stadionépítési mániát. A sok drukker meg beveszi, hogy ez értük és a futballért van. Ha azt akarnák, hogy jobb futball legyen és úgy, hogy nem külföldről kell méregdrága játékosokat venni, akkor a focisták tökét kellene megcsavargatni az eredményért, mert jelenleg inkább állatsimogatóra hasonlít mint utánpótlás nevelésre, amit itt művelnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.