Tudom, kicsit sem vicces. Én is kínomban röhögök, de azt is kell néha. Most hallottam a rádióban (majdnem fának hajtottam a heveny idegrohamtól), hogy Norvégia megtámadott minket! Hazaérve el is olvastam, a lényeg nem változott. Norvégia kikéri magának, hogy a magyar kormány belepofázik a civil alapoknak nyújtott támogatásba.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Még a végén a norvég kormány elkezdi követelni a magyar kormánytól, hogy tisztelje a norvégokat.
Részemről: mély tiszteletem a norvégoknak. De még a norvég kormánynak is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nemkati: Koszi a rakeresest, erre en most eleg lusta vagyok (na meg maskor is), de ha a wikipedia szerint Kadar VALOBAN diktator volt, akkor Brezsnyev, Csernyenko, Andropov is?

Azert a kisordog ott bujkal am bennem: tudod, Dragam, akit megmergeznek, bizony az is agyban vegzi az eletet, a keleti uralkodokrol, diktatorokrol meg csak annyit tudunk, amennyit ok jonak latnak az orrunkra kotni, vagyis rendkivul keveset...:o))
DR Eric CARTMEN
@nemkati: Én pedig bízom a magyarokban. Annak idején Rákosi elvtársnak tapsolt állva az egész ország. Aztán mikor meghalt odakint, titokban--egy cipős dobozban hozták haza a hamvait. Előbb-utóbb csak felébred a nép most is.
karma1
@DR Eric CARTMEN: En kalapdobozrol hallottam...:o))

Mindenesetre nem ilyen vegre szamit egyikuk sem, amikor milliok elete vagy halala fugg toluk...

Belul mindegyikuk egy 5 eves gyerek szintjen el, es nem szol az egesz eletuk semmi masrol sem, csak arrol, ahogy egy 5 eves gyerek jatszik a gyufaval, es a tuzet latva bepanikol, mert nem tudja, mit is kene tennie...
nemkati
@DR Eric CARTMEN: Ja. A lepényhal meg utoljára. :DD
Hellcat
TÁÁÁMAD MEGINT!!! VISSZAMENNYÉ!!! :D
Dr. Felipe
Kitűnő cikk. Hűen tükrözi a mai közállapotokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.