Hibának tartja a politikus, hogy gyakorlatilag nincs páncélos erőnk és tüzérségünk, miközben az ország határainál polgárháborús állapotok uralkodnak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Minek páncélos erő és tüzérség? Kivel akar háborúzni?
Munkahely és kenyér kell a családoknak, nem fegyver, főleg ekkora nyomor közepette!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
"Magyarország a vállalásai közül csak a védelmi kiadásainak a költségvetéshez viszonyított, a NATO által meghatározott arányát nem teljesíti." kormány.hu 14.08.25.

Ki a hibás, hogy a magyarok nem érezhetik biztonságban magukat? Elvárható, hogy a NATO megvédjen bennünket ha egy kétoldalú szerződésben nem teljesítjük amit vállaltunk?
Desischado
Mi a fene, tám már fegyver mutyi is lesz! Mert engem ne akarjon ez a banda sennitől sem megvédeni! Ha már annyira "védeni" akarnak, akkor az egész rablóbanda tűnjön el örökre a közéletből!
Nil
Biztonságérzetem van vagy vagy nincs.
Azt csak én tudom létrehozni senki más.
Akinek fegyverek kellenek a biztonságérzetéhez az beteg - ahol fegyver van ott lőhetnek is - ahol lőnek ott meghalnak - ez nekem nem biztonság
De a fegyverkereskedelem jó üzlet
jancsik68
Van ennek a 8 elemisnek elképzelése arról, mennyibe kerül ma egy db harckocsi? Vagy mi az a tűzérség?Nem beszélve arról,hogy ezekhez kiképzett katonák is kellenek!!Nem elég az,ha azt üvöltözik,hogy éljen a vezénylő-tábornok,éljen a párt.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.