Hibának tartja a politikus, hogy gyakorlatilag nincs páncélos erőnk és tüzérségünk, miközben az ország határainál polgárháborús állapotok uralkodnak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Minek páncélos erő és tüzérség? Kivel akar háborúzni?
Munkahely és kenyér kell a családoknak, nem fegyver, főleg ekkora nyomor közepette!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Kósa Lajos javítana a biztonságérzetünkön ... Lali nem kell tüzérség , a páncélosokat most botoljátok el valahová ! Vagy hamar hamar % ért kössünk üzletet új fegyverekre ?
Biztonságérzetünkön az javítana , ha visszatennétek amit kivettek a közösből .
Meine Ehre heisst Treue
Minek páncélos erő és tüzérség? Kivel akar háborúzni?
Munkahely és kenyér kell a családoknak, nem fegyver, főleg ekkora nyomor közepette!
silber13
Megszólalt a cívisvárosi zseb-Wallenstein!:-))
magyarbakancs
Jé ez egy mek- mester mindenhez ért.
Gazdasági, pénzügyi most meg katonai szakértő.
A Fideszben csak géniuszok ülnek.
silber13
@magyarbakancs: Ne feledd, hogy Lala hozzáértő irodalmár, kiváltképp Füst Milán műveinek avatott ismerője, miként ann Pokorniról is kiderült,hogy a bálnák szakértője! :-)))
magyarbakancs
@silber13: Köszönöm az információt.
Lemaradtam mint a borravaló.
tivoli
Ja, a Kósa. Az javítana.
Megszólalásai különösen a forint árfolyamára vannak rendkívüli hatással.
Sziszifusz
Attól javulna a magyar emberek itthoni biztonság érzete, ha az országot olyan vezetők irányítanák akik a saját haszonszerzést félretéve, a közös érdeket tennék előtérbe.
Amíg a magyarországi lakosság 1/3-a nyomorban, másik 1/3 szegénységben él, addig nincs és nem is lehet biztonságérzetről beszélni az országban. A szegény, éhes ember, egy idő után mindenre képes.
Amúgy meg a jelenlegi honvédség szinte csak a külszolgálatok ellátására alkalmas, honvédelemre nem. Még szerencse, hogy NATO tagok vagyunk ezért talán nem támad meg bennünket senki sem.
esdi
A mi biztonságérzetünkön csak az javítana, ha köddé válnának és eltünnének, Azt a vékony szeletke tortát amit még nem ettek meg, had együk meg mi...
1magyar
A LÉTBIZTONSÁGUNKON javítson, azért lett megválasztva, ne háborúzzon, mert az pénzbe kerül még a gazdagok kormányának is!
tivoli
@1magyar: ma, 11:18
Aki a háborút akarja, annak van pénze rá. Akinek meg nincs, az lesz a vesztes.
amaramaistanna
Ha és amennyiben Kósa Lajos eltűnne a politikai és a civil közéletből,azonnal nőne a biztonságérzetem.
nyanya001
Jobb lenne, ha befognátok a pofátokat,
az sokkal nagyobb biztonságérzetet adna az országnak,
mert ha ti megszólaltok akkor még a Forintnak is vége van !
lópicigáspár
@amaramaistanna: Annyival talán kiegészítenélek, hogy én az eltűnésről valahogy így szeretnék értesülni: Letöltendő fegyházbüntetést kaptak...!
Törölt felhasználó
Ha javítani szeretne a biztonságérzetünkön, akkor tünjenek el a haverjaival a közéletből..
F_Viktor
1) fityesz kezébe nem szabad fegyvert adni, mert még megvívjuk nagy szabadságharcunkat a mindenkori vesztes oldalán.
2) Az orosz fegyvervásárlás is a titkos putyini megállapodás része?
Dr. Felipe
Ebbe a kis félázsiai országba elég a cöf szellemi véderő. Ha felvonul a cöf békehadtest a nem leszünk gyarmat molinóval és ufóattilával, a zellenség rögtön menekülőre fogja.
Toby
Igaza van Kóser Lajosnak ! Továbbá nincs atomtengeralattjárónk, nincsenek hadászati bombázóink, ICBM rakétacsapataink, (rakétánk se ) nincsenek tengerészgyalogosaink, hegyvadász dandárunk, lopakodó vadászgépeink. Van mit javítani még, amúgy meg Magyarország jobban teljesít és egyébként meg hajrá Gengszterisztán, hajrá gengszterek !
Hofipisti
Megint megszólalt a "Vidéki Polgármester"! Nem lesz ennek jó vége!
Egyébként meggyőződésem, hogy biztonságérzetünkön az javítana legjobban, ha ez a "fél kollégium", akik a nyakunkon ülnek, s akiknek valójában még soha nem volt tényleges munkahelyük, szépen "nyári gyakorlatra" adnák a fejüket. Eszi fene: menjenek az Orbán-papa bányájába - de csak ékkel és nagy kalapáccsal!
coni
"Magyarország a vállalásai közül csak a védelmi kiadásainak a költségvetéshez viszonyított, a NATO által meghatározott arányát nem teljesíti." kormány.hu 14.08.25.

Ki a hibás, hogy a magyarok nem érezhetik biztonságban magukat? Elvárható, hogy a NATO megvédjen bennünket ha egy kétoldalú szerződésben nem teljesítjük amit vállaltunk?
Desischado
Mi a fene, tám már fegyver mutyi is lesz! Mert engem ne akarjon ez a banda sennitől sem megvédeni! Ha már annyira "védeni" akarnak, akkor az egész rablóbanda tűnjön el örökre a közéletből!
Nil
Biztonságérzetem van vagy vagy nincs.
Azt csak én tudom létrehozni senki más.
Akinek fegyverek kellenek a biztonságérzetéhez az beteg - ahol fegyver van ott lőhetnek is - ahol lőnek ott meghalnak - ez nekem nem biztonság
De a fegyverkereskedelem jó üzlet
jancsik68
Van ennek a 8 elemisnek elképzelése arról, mennyibe kerül ma egy db harckocsi? Vagy mi az a tűzérség?Nem beszélve arról,hogy ezekhez kiképzett katonák is kellenek!!Nem elég az,ha azt üvöltözik,hogy éljen a vezénylő-tábornok,éljen a párt.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.