A magyar kormány a norvég kormánnyal fennálló vitájának gyors és eredményes lezárásában érdekelt, és visszautasítja, hogy Magyarország alapvető demokratikus értékek iránti elkötelezettségét bárki kétségbe vonja. Mindezt az a levél tartalmazza, amelyet a Miniszterelnökség pénteken küldött el az Európai Unió, a NATO, valamint az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet tagországai Budapesten akkreditált nagyköveteinek, válaszul Vidal Helgesen norvég európai ügyi miniszter megnyilatkozásaira.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hej ezek a norvégok, ezek a norvégok, semmibe veszik az olyan demokratikus gengszterisztáni jellemzőket, mint a mutyi-sorozat, az uram-bátyám én neked, te nekem, a visszaható hatályú törvénykezés, nyomásgyakorlás az igazságügyi szervezteire, elsősorban a bírákra, a tili-toli a 98 %-os adóztatás körül, havernak csak 75 %-os, fingottak az Orbán-lány lagzijában, ez milliókba kerülő DNS vizsgálatokat igényel, Eltolcsy bevásárol közpénzből, hogy munkahelyeket teremtsen ( amúgy az MNB személyi állományának bulikra is kiválóan megfelel Tiszaroff ) szikla szilárdságú gumitákolmány, csókos oligarchákra szabott törvénykezés, normaalkotás, stadion a kert végében közpénz-milliárdkból, főszerkesztői kirúgatás, mert nem úgy énekel, mint Orbán, 23 millióba kerülő vadászat, közben szülők építkeznek egy iskolánál, hogy iskolakezdésre elkészüljön az épület, törvényben szabályozott közérdekű adatok kiadásának megtagadása...stb. Ezek azok a "demokratikus" vonások, melyeket a ronda, csúnya norvégok nem tudnak befogadni ! Ejnye-ejnye...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@bencemacska: ma, 16:40
Hát éppen ez az. Akkor miért mennek árulkodni a gazdához?
tivoli
@bencemacska: ma, 18:01
Melyik részét nem érted?
Ha nem tagja az uniónak, akkor mégis miért megy oda, hogy dádázzák meg a magyart? Ha nem akar pénzt adni a továbbiakban, mondja meg egyenesen, de ne hátulról mellbe.
bencemacska
@tivoli: Olvasd el karma1- nek ma, 17:33-kor írtakat!
Lényeg: A pénzt Norvégia adja az EU által kijelölt országoknak, közösen meghatározott feltételek mellett!!! Közös bizottság jogosult a felhasználás ellenőrzésére is!
Desischado
Igaza van Norvégiának, hogy tudni akarják, mire megy el a pénzük. És jogos a számonkérés, mert nem arra van ez a pénz adva, hogy a fideszes haveroknak még jobban tele legyen a zsebe!
karma1
@bencemacska: igy mar egeszen mas a leanyzo fekvese, igy persze hogy kerheti az EU-t hogy koppintson orban kormere... Koszi ezr az emlekeztetot...:):):):):)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.