A fiatal rendszerváltoztatók nem készültek parlamenti képviselőnek, hanem belesodródtak a politikába, mert úgy érezték, értelmiségiként mintaadónak kell lenniük a közösségükben – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Szabadság Expressz rendezvénysorozat „történelmi sajtókonferenciáján”, szerdán az Országházban.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ne hazudj te segg! Méghogy nem készültetek képviselőnek...mást se csináltok azóta csak a politikából éltekés a népen élősködtök...
karma1
Pedig mit dolgoztatok rajta, te meg az az ex-KISZ titkar fonokod, nem emlekszel?

Igaz, mar akkor is sz@rul teljesitettel, ezert maradt el a kommunizmusra feltenni a koronat...
esdi
Más volt itt a probléma. A leveses fazéknál ott ült már a régi gárda, szülők és nagyszülők. Kevés volt a hely, vagy rácsaptak a praclira, amikor a velős csontért nyúltak. Meg kellett teremteni a saját fazekat!
tivoli
Én úgy okoskodok, hogy éppen a rendszerváltozás óta lett egy bizonyos fokú kommunizmus bevezetve, ahol bármilyen gazdasági érdem nélkül ki szerényen, ki tehetősen, de megél.
Ez a szocializmusban nem volt annyira egyértelmű, mert mindenkinek joga és kötelessége volt dolgozni, kinek-kinek képességei szerint.
S ha már itt tartunk: Azok a fiatalok, (meg idősebbek) akik a rendszerváltozást elkövették, szintén illegitimek voltak, ha az a kor amely kinevelte őket, nem volt legitim. Szóval, honnan is vették a politikai felhatalmazást?
Csínján kellene bánni az ilyen kijelentésekkel, mert ez így logikai bukfenc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.