Vége a szünidőnek, a gyerekek újra iskolában, az elvált apákat tömörítő online csoportokban pedig kikophatatlanul ott a kérdés: miért kell legatyásodva zárni a nyarat amiatt, hogy hiába vannak ilyenkor akár a szünidő felében is náluk a gyerekek, a tartásdíjat is fizetniük kell. A probléma régi, mindkét oldal tud érveket felsorakoztatni az igaza mellett, de a családjognak ezt a részkérdését pontosan továbbra sem szabályozzák. Pedig van, aki direkt vacak ruhában küldi vakációzni a gyereket, hogy a másik ilyenkor kistafírozza.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
meg az egyik volt kollégám is. Feltűnt, hogy minden áldott nap csak zsíros kenyeret eszik. Egyszer mesélt egy történetet, hogy a gyereke miatt van, fizetnie kell, azért nem telik másra.
A nő ráadásul egy kőgazdag pasas párja lett, és ő lépett le gyerekestül.

Az volt a legszomorúbb rész, amikor a gyereke egyszer azt mondta neki, hogy most nem megy el hozzá, mert nem fizette ki utána a tartásdíjat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.