Már nem csak garázdasággal gyanúsítják, de nemzeti jelkép megsértése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki tegnap Dopemant a tavaly szeptemberi kormányellenes tüntetés kapcsán – tudta meg lapunk. A rapper a rendőrség szerint nemcsak azzal vétett a törvény ellen, hogy a hungarocellből készült Orbán-szobor fejét elrúgta, majd a rendezvény színpadán felmutatta, de azzal is, hogy előadta a Himnuszt átdolgozó, keményen politikusellenes "Bazmeg" című számát.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Szóval már megint nemzeti? ...és ki nem sz@rja le? Ez a szó a fideszes köztörvényes bűnözés szinonimája lett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
akkor ezek szerint az is nemzeti jelkép megsértésének minősül, ha például egy kutya lepisálja egy dohánybolt sarkát?
Desischado
Dopeman nagyon a begyében lehet ennek a rablóbandának, hogy ennyire el akarják hallgattatni!
human
@Desischado: Orbán feje szent szerv. Nem tudtad?
Cicamama55
Nem védem őt, mert finoman fogalmazva, nem kedvelem őt. Viszont nem értem, hogy miért ennyi időre jut megint az eszükbe, amit a Himnuszunk szövegével művelt.! Ez a tette nekem sem tetszett, de a hungarocellt úgy rugdossa, ahogy akarja szerintem! Nem egy embert bántott, nem egy igazi szobrot döntött le, alázott meg, csak egy pici golyókból álló polisztirol anyagot rugdosott.
esdi
Egyszerű. El akarják hallgattatni - mert itt senki nem szólhat ellenük. Egyéb helyeken legyintenének az egészre. Én nevetségesnek tartom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.