A magyar kormányoknak, illetve Magyarországnak van miért tisztelegnie a magyar arisztokrácia előtt - hangoztatta Lázár János az Esterházy családról szóló történeti munka pénteki bemutatóján, a család egykori kastélyában, Fertődön.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Már több esetben írtam ide -nyolc lukamra vagyok kényes,de arra nagyon...nagyon...
Bűnözők kíméljenek!!!
joopapa
Nincs miért tisztelegni az egész magyar arisztokrácia előtt, mert a nép nyakán élősködtek!A nemesség pallosjogot kapott első éjszaka jogát, a népet éheztették kirabólták adók formájában, dolgoztatták őket ingyen!És a nép nyomorgott ők meg élvezték az életet, mint a mostani politikai elit! "Esterházy "Fényes" Miklós herceg a kastély megépítésével nem hivalkodni akart, hanem Magyarországot bekötni Európa kulturális vérkeringésébe". Ezt a dumát nem értem! Mitől kötötte be a kastély hazánkat Európa kulturális vérkeringésébe? A kastély színtiszta hivalkodás hogy én nekem még erre is van pénzem! Ha be akarta volna kötni Magyarországot Európa kulturális vérkeringésébe, akkor kastély helyett színházat csinált volna , de nem azt csinált!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.