Amikor Magyarországon kizsákmányolásra, a munkavállalók elnyomására gondol a társadalom, a multinacionális vállalatok, a munkáltatók és valamiféle idegen ellenség kerül elő. Pedig az elnyomás és a kizsákmányolás általános növelése a mindenkori magyar kormány sajátja, és most a mindenkori magyar kormányok közül is kiemelkedik az a Fidesz, amely nemcsak súlyosbítja az elnyomást, hanem társadalmi eszmévé kívánja tenni. (Fotó: hvg.hu) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Cukkini: 04:45 Tehetséges vagy. Időnként zavaros, de érdekes.
JAJMÁR
"Jelenleg az a helyzet Magyarországon, hogy saját magunk elnyomásában segédkezünk, még ezt is elvégezzük a kormány helyett. Ahelyett, hogy jogokat követelnénk magunknak"
micfild
@JAJMÁR: Jaj máár! Hogyan követelnénk holmi jogokat, amikor a zemberek azt sem tudják mijaza a "Jog"
JAJMÁR
@micfild: 06:54 ...ja, hát az valami liberális féle, és "időpocsékolás". Az NCA meg erre ad pénzt? . Hát ez itten a nagy probléma !
(Sürgős lenne pedig megtanítani, mert erősen hat az "agymosás", biz' már rengeteg a droid. )
dzurinda
Egy olyan baloldal kellene, amely központi témává teszi a dolgozók jogainak javítását, valamint az oktatást. Na és persze ne legyen benne senki a régiek közül...
esdi
Nyilván, komoly érdekek fűződnek ahhoz, hogy a dolgozók jogtalanok legyenek. A politikai elitünk ezzel a saját érdekeit szolgálja. Ami jogok követelését, érdekérvényesítést illeti: Sajnos, itt családi megtakarítások hiányában semmiféle sztrájk nem képzelhető el. A családok zöme egy hét fizetés kiesés miatt a padlón lenne... Ami a politikát illeti: beton erős szakszervezetek /kilóra meg lettek véve/ dolgozók pártja - ami legalább felkeltené az igényt a változásra, Mert erre jelenleg még igény sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.