Oroszországnak sikerül, ami eddig még soha, hogy egy puskalövés nélkül, ráadásul a mi pénzünkön, mert hitelre túszul ejtette Magyarországot. Szögezzük le: amit Orbán tesz, az nem más, mint a legdurvább hazaárulás, amit az ország történelmében több száz évre visszamenőleg bárki is megengedett magának. Mégpedig a köztörvényesekre szabott terminológiával élve tette mindezt aljas indokból, anyagi előnyszerzés érdekében, bűnszövetségben. De, hogy volt erre képes, fényes nappal, az egész ország szeme láttára. Külön kutatás témája lehetne, miért nem ébred fel az magyar társadalom nagyobb része és nem állította le a felcsúti ámokfutót még időben, legutoljára idén tavasszal a parlamenti választásokon.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@hetöndöe: ma, 19:05
" tivoli
Ezt a felhajtást nem Putyin kezdte.
Vajon miért lovallja az Unió és Amerika Ukrajnát az Orosz ellen? Csak nem valami hasznot remél? Csak nem Putyint belerángatni egy háborúba?
Szegény Ukrajna meg majd ráébred, hogy se pénz se posztó. Két szék között a pad alá kerül, s szegényebb lesz mint azelőtt. Válasz erre Tetszik Jelentem tegnap, 18:47"
hetöndöe
@tivoli: Hát ez az,ami hatalmas baromság de te csak aludj nyugodtan tovább.:-)))
tivoli
@hetöndöe: ma, 19:13
Éppen ez az, hogy egyikünk se alhat nyugodtan, mivel a dolgok itt történnek a közvetlen közelünkben. Amerikában meg Brüsszelben alszanak nyugodtan.
Te is potenciális áldozat vagy, ahogy itt mindannyian.
hetöndöe
@tivoli: Kinek az áldozatai,tán a nyugat támadta meg Ukrajnát?Ez a Putyin ugyanolyan faszkalap,mint Orbán,vagy Rákosi volt és még folytathatnám a sort.
tivoli
@hetöndöe: ma, 19:28
Nagy szerencsénk van nekünk itt propin, hogy ilyen éleslátású hetöndöe-nk van, aki leiskolázza, zsebéből húzza elő az összes általa ismert politikust.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.