Országjárásra indulnak hétfőtől a Fidesz-KDNP politikusai, több mint 250 lakossági fórumot tartanak majd az önkormányzati választási kampány részeként – közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
"Orbánnal is találkozhat a lakossági fórumon" az alakossági fórumon csak válogatott társaság vehet részt, és felteheti az előre megbeszélt kérdéseket.
Kizártnak tartom, hogy vezérünk véletlenszerűen összejött társaság előtt megjelenjen és az ott elhangzó spontán felvetésekre reagáljon.
Színház az egész !!
karma1
@Sziszifusz: En abban nem hiszek, hogy orban EGYALTALAN barhova is szemelyesen menne el...

Ha pedig csak a sajatjai koze megy (fideSS-esekhez), annak meg mi a turo ertelme van? (Ez olyan, mintha a szerzetesrendben a papokat osszehivnak, es egy puspok magyarazna nekik a vallasukrol, amugy terito/dicsero tonusban...

Ezeknek? MINEK? Ok mar hisznek!

Ja, hogy a hatarozatlanul ingadozok koze veszelyes elmenni,mert azoknak esetleg egy rossz valasz is eleg, oszt szetkalapaljak a fejit? Azokat kellene meggyozni, nem a mar hivoket, te agyalagyult! (Ez NEM TE VAGY, Kedves cimzett!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.