Magyarország zavarbaejtő példája lett annak, hogyan tudja a politikai elit leépíteni a demokráciát még Európa közepén is. Az EU-nak nem szabadna olyan kormányt finanszíroznia, amely ilyen keményen bánik a médiával - írja a New York Timesban Philip N. Howard médiatudós, a CEU és a Washingtoni Egyetem professzora. A szakember pontról pontra bemutatja, szerinte hogyan hajtotta és hajtja uralma alá a sajtót az Orbán-kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Na ez a Philip N. Howard médiatudós is felkerül a fityesz fekete listájára, hogy merészeli ez a tündér ország kurmányát kritizálni, ezek csak a nép javát akarják forintban! "Az EU-nak nem szabadna olyan kormányt finanszíroznia, amely ilyen keményen bánik a médiával - írja a New York Timesban Philip N. Howard" Az a fityeszek szerencséje és a mienk is hogy szerződések vannak a támogatásokról, és az EU nem a fityesz hanem az ország érdekét nézi valamilyen szinten!
bencemacska
Ezek mindig a nép javát akarják. Mi meg olyan megátalkodottak vagyunk, hogy nem akarjuk ingyen odaadni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.