A bajok ott kezdődnek, hogy férfiak vezetik a kari hallgatói önkormányzatokat. Még ott is, ahol egy kar hallgatóinak 94 százaléka nő. A gólyatáborokban az obszcenitással, a szexualitással nincs baj, csak azzal, ha olyat kell csinálniuk a diákoknak, amit nem akarnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@Fradigege: Megelőztél , épp ezt akartam írni, régen is volt csak talán szolidabban. Van akinek vicces van akinek meg kellemetlen az ilyen "nemi játék."
A műveltségi játékoknak valószínűleg nem lenne nagy sikere a táborokban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Ez a beavatósdi undorító, hallottam olyat,hogy a gólyának a wc-be dugták a fejét, majdnem megfulladt.
Rendőrségi ügy lett belőle. Valaha régen a katonák is "szívatták" az újoncokat. Én mindig elítéltem de volt sok bugyuta akinek tetszett.
Fradigege
@volvós: "A bajok ott kezdődnek, hogy férfiak vezetik a kari hallgatói önkormányzatokat. Még ott is, ahol egy kar hallgatóinak 94 százaléka nő."

Erre fel se figyeltem. Ilyenkor mi van? 100-an vannak, 6 hülye gyerek 94 kiscsajt beterrorizál, hogy vetkőzzenek.
volvós
@Fradigege: Holott sz@rrá vernék Öket a kiscsajok !!!
JAJMÁR
@volvós: 10:44 Tömegpszichózis és tekintélyelvűség. Elvárható 18 - 20 éves fiataloktól, hogy szembe forduljanak az ismeretlen hatalommal? Hiszen úgy mennek gólyatáborba, hogy nem ismernek senkit, egymást sem. Az irányítókban, vezetőikben bízniuk kell, hisz ők a hatalom. Ha azok olyat kérnek, ami nem tetszik, figyelik a többieket. Ha akadnak olyanok - és mindig akadnak - akik megteszik amit kérnek, egyesek utánozni kezdik őket. A maradék kisebbség már a vezetőkkel és a többséggel szemben egyedül kellene, hogy nemet mondjon. Aki megteszi, az lesz "rebellis".

Mielőtt véleményt formálnánk a "kiscsajok"-ról, gondold el mit tesz egy országgal egy kormány? Vajh' mit tesz a nép?
KERKA
Valójában mi a szerepe a hallgatói önkormányzatnak? Ez olyan elkorcsosult -átnevezett Kisz titkár féle? Eddig nem sok jót hallottam róluk. Ők csináltak tavaly Kubatov listát, csak itt a lányok szexuális beállítottsága volt az értékelendő szempont.
Hellcat
Amióta csak ismerem a HÖköt azóta lenézem...egyetemeket persze. Olyanok mint a kormány...Maguknak meg haveroknak osztják a szoctámot meg az olcsó koliszobát...többiek is pályázhatnak persze de kinézik őket, és akkor még itt vannak ezek a gólyatáboros történetek. Gépész hallgatóként kevés lány van a suliban így ilyen dolgokkal nem találkoztam mint a cikkben leírtak. Na de azért férfiként mondom...aljas patkánynak tartom azokat akik táborvezetőként a gólyákat mindenféle dolgokra kényszerítik a saját kis igényük szerint csak mert felsőbbrendűnek érzik magukat. Jól felbaszott ez a cikk...szégyent hoznak a férfitársadalomra az ilyen szarjankók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.