Tényleg, őszintén megpróbáltam Falus Ferenc nélküli napot tartani. Nem sikerült. Tarlós kihívója ismét zseniális.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Reszemrol en szivesebben lattam volna Bokrost az osszefogas jeloltjekent, de ettol fuggetlenul Falusra szavazok, mert egyedul neki van eselye sarlost kiutni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Yoda69: ma, 13:58
Látod, én ezért becsülöm Gyurcsányt, hogy kapar, mászik, ha kidobják az ajtón, bemegy az ablakon. Nem adja fel, nem vonul vissza félúton, nem sértődik lépten-nyomon. Ilyen való politikusnak, nem egy lagymatag valaki mint Falus, aki "na jó, akkor félreállok" tipus. Ha magáért nem tud kiállni, hogy várhatnánk el tőle, hogy kiálljon a mi érdekeinkért. Nemrég még nagy szája volt, hogy majd Ő megmutatja. Mit is? Hangember.
Katalina62
@tivoli: Mások meg pont ezért ki nem állhatják Gyurcsányt! Mert ők azt mondják a hatalomért eladná lelkét is. Egyébként Gyurcsány is mondta már nem egyszer, hogy hátra lép félreáll, ha van jobb, győzelemre vivőbb jelölt!
bencemacska
Én nem is értem a problémát!
Mindenki tudja, hogy a sok jelölt Tarlósnak kedvez. A legjobb lenne, ha néhányan visszalépnének.
Ha én elvárom, hogy a másik visszalépjen, ha a közvélemény kutatások azt mutatják, hogy jobb vagyok nála, akkor nem kötelességem nekem is visszalépnem, ha van jobb nálam???
Úgy látszik itt már nem SZABAD becsületesnek látszani sem!!!
Ha a Válasz.hu ennek örül, akkor az azt jelenti, hogy a Fidesz tőle tart!
Yoda69
@tivoli: A bloggod elso felevel egyetertek, ezert like-oltam is.
Szerintem nem baj hogy Falus nem harcias tipus. Budapest fopolgarmesterekent nem is kell annak lennie. Ott van pl Demszky. O sem volt harcias, megis a varos prosperalt es fejlodott alatta. nekem Falus kifejezetten szimpatikus az ertelmes, es nyugodt beszedevel. Tobb ilyen uriember tipusra lenne szukseg a politikaban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.