Tényleg, őszintén megpróbáltam Falus Ferenc nélküli napot tartani. Nem sikerült. Tarlós kihívója ismét zseniális.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Reszemrol en szivesebben lattam volna Bokrost az osszefogas jeloltjekent, de ettol fuggetlenul Falusra szavazok, mert egyedul neki van eselye sarlost kiutni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tivoli
Semmi meglepetés, az ilyen komoly emberek miatt hiteltelen az ellenzék.
Minden hasonló megmozdulás Tarlóst erősíti.
JAJMÁR
A politikus egy szakma. Odaküldeni ezt az embert, aki ezt eddig nem gyakorolta, hiba volt. Az a baj, hogy lehet ő bármilyen nagyszerű ember, lehet tisztességes és becsületes, de ha a kampányban ilyen "elszólásai" vannak, - amire inkább azt mondanám, hogy emberi - a többiek megeszik két fogás között, egy pillanat alatt.
A megválasztása esetén rengeteg álmatlan éjszaka, gyötrődés, lelkiismeret-furdalás várna rá.
dömdödöm
Tarlós ,Falús ,Bokros ,Pralagfűves ,Tusványos ,Traktoros ,Őstermelő ,Szántó .:-(

Könyörgünk ez egy európai nagyváros !
human
@JAJMÁR: Én is így gondolom. Hasonló bajok voltak Bajnaival. Az emberek a jó kiállású, buzdító embereket szeretik, mindegy nekik mennyire gondolják komolyan, amit mondanak. Ez van sajnos és ezért lett 44%-al 2/3-a a fidesznek.
Katalina62
Nem olyan eget verő hülyeséget mondott, legalábbis szerintem, tényleg meg kéne nézni, a demokratikus ellenzéknek kinek van nagyobb esélye, de lehetőleg nem egy nappal a választások előtt!
Yoda69
Reszemrol en szivesebben lattam volna Bokrost az osszefogas jeloltjekent, de ettol fuggetlenul Falusra szavazok, mert egyedul neki van eselye sarlost kiutni.
JAJMÁR
@Katalina62: 13:15 Nem kell mindent "kimondani" a nyilvánosságnak, az emberek felé határozottságot és teljes "elkötelezettséget" kell mutatni.
Így nem lehet szavazókat nyerni, ha már most ilyet mond, hogy "boldogan visszalép", "veszett fejsze nyele" az egész ügy :(
Yoda69
@tivoli: Elolvastad a cikket. Szerintem teljesen jo amit mond, es tokeletesen igaza van. Ha a demokratikus partok meg akarjak buktatni a diszno jeloltjet, akkor egyetlen lehetoseg van, a valasztas napja elott visszalepni a legerosebb ellenzeki jelolt javara, hogy csak ket dudas maradjon a csardaban.
Ez az amit Falus mond: visszalep ha egy nala erosebb lesz valamelyik demokratikus jelolt. Ezt pedig azert eleg jol le tudjak merni az ezzel foglalkozo cegek.
tivoli
@Yoda69: ma, 13:58
Látod, én ezért becsülöm Gyurcsányt, hogy kapar, mászik, ha kidobják az ajtón, bemegy az ablakon. Nem adja fel, nem vonul vissza félúton, nem sértődik lépten-nyomon. Ilyen való politikusnak, nem egy lagymatag valaki mint Falus, aki "na jó, akkor félreállok" tipus. Ha magáért nem tud kiállni, hogy várhatnánk el tőle, hogy kiálljon a mi érdekeinkért. Nemrég még nagy szája volt, hogy majd Ő megmutatja. Mit is? Hangember.
Katalina62
@tivoli: Mások meg pont ezért ki nem állhatják Gyurcsányt! Mert ők azt mondják a hatalomért eladná lelkét is. Egyébként Gyurcsány is mondta már nem egyszer, hogy hátra lép félreáll, ha van jobb, győzelemre vivőbb jelölt!
bencemacska
Én nem is értem a problémát!
Mindenki tudja, hogy a sok jelölt Tarlósnak kedvez. A legjobb lenne, ha néhányan visszalépnének.
Ha én elvárom, hogy a másik visszalépjen, ha a közvélemény kutatások azt mutatják, hogy jobb vagyok nála, akkor nem kötelességem nekem is visszalépnem, ha van jobb nálam???
Úgy látszik itt már nem SZABAD becsületesnek látszani sem!!!
Ha a Válasz.hu ennek örül, akkor az azt jelenti, hogy a Fidesz tőle tart!
Yoda69
@tivoli: A bloggod elso felevel egyetertek, ezert like-oltam is.
Szerintem nem baj hogy Falus nem harcias tipus. Budapest fopolgarmesterekent nem is kell annak lennie. Ott van pl Demszky. O sem volt harcias, megis a varos prosperalt es fejlodott alatta. nekem Falus kifejezetten szimpatikus az ertelmes, es nyugodt beszedevel. Tobb ilyen uriember tipusra lenne szukseg a politikaban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.