Tapolcán gyűlik a Fidesz-frakció, ahol politikusokkal még nem sikerült beszélgetnünk, de Rogán Antaltól kérdeztünk a szemerkélő esőben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cukkini
De igényesek, de kényesek vagytok. Ti, akik humortalan humorokon zokogtok a nevetéstől, ti, akik egy szemrebbenéstől lázba jöttök tök vadul, tök zavartalanul? Most méltatlanul vádoljátok Rogán Antalt?
Közelemben lévő asztalt azt borítsa rám valaki,
míg nem megy nekem rendesen a katonai alaki.
nemkati
Rogánhoz is kiszállhatna már egy zászlóalj egy kicsit kutakodni, meglepő (na nem is annyira meglepő) dolgokat találhatnának. De hát a hatalom védelmében az ilyen csaló pojácáknak erős védelmük van, igazságszerető népünk korlátlan hatalommal ruházta fel a mutyibandát, amivel rendesen élnek és visszaélnek. Gratulálok!
Cicamama55
Nem tudom a folytatásos regényének-vagyon nyilatkozatának-elkészült-e már a befejező része? Mennyi az az annyi?! Érdekes a kormányon lévők körüli ügyek-adódnak bőven- soha nem zárulnak le, nyitott mondatként a befejezés hiányzik... A megoldást ki-ki gondolja oda magának. Tehetetlen ellenzék... Mennyi ziccerre felkínált lehetőség, s nincs aki lecsapja azokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.