"Tegnap (kedden) délután, Az Egry iskola udvarán, míg az anyukák szülői értekezleten csücsültek, két évfolyamtárs azon egyezkedett, hogy felrúgják, vagy fellökjék, az egyedül játszó kislányomat. Üzenem, a megbeszélés elérte célját, Renátának a bal alkarján mindkét csont nyílt, szilánkos törést szenvedett el. Az éjszaka folyamán sikeres műtéten esett át, s majd a téli szünetét megint a kórházban töltheti, amikor is kiszedik a titánokat.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
@micfild: Megpróbálok! Ezt a bűnt ugyanis nem azok a gyerekek követték el, hanem azok akik ilyenné nevelték őket. És nem biztos, hogy csak a szüleik azok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Milyen "mélyenszántó" gondolatokat ébresztett ez a cikk. Nagyon helyes :)
A társadalomban valóban van szerepe, de szerintem abban, hogy nem tesz különbséget - felnőttekre gondolok - a határozott és az erőszakos ember között, a bátor és a gátlástalan között... stb. U
Manapság példaképül kiket választhat a gyerek? Egy másik cikknél már éppen erről volt szó, hogy nem a Nyilas Misit, hiszen ő gyámoltalan.
A gyengének, az elesettnek pedig nincs esélye ebben a társadalomban. Ők már-már bűnösnek vannak kimondva. A szolidaritás sem divat. A társadalomnak itt a szerepe, mert hiába állítunk oda minden gyerek mellé egy őrt, a személyiséget kellene úgy alakítani, hogyne kelljen mellé őr. (Nem mintha az őr személyisége tuti makulátlan lenne)
Ki mondja meg, hogy milyen ma a "jól" nevelt gyerek? Tényleg, milyen?
JAJMÁR
A cikkben leírtakkal kapcsolatban azért hozzáteszem, hogy egyoldalú az információ, még mielőtt pálcát törnénk a 2 fiú felett. Igaz, semmi nem menti fel a 2 fiút, nincs az az indok, de mégis: "hallgattassék meg a másik fél is" , de mert erre nincs lehetőség pontosan nem tudhatjuk, mi történt :)
tivoli
@lajospapa: ma 10:22
Továbbra is fenntartom: Káros az eu. pénzek olyan dolgokra osztogatása, amire tul.képp. nincs is szükségünk.
JAJMÁR
@tivoli: 11:08 Mondd ezt meg a kormánynak is!
Valóban sokkal jobban is fel lehetne használni ezeket a pénzeket, de ne csak a produktumot nézd! Addig, amíg az létrejön emberek dolgoznak, fizetést kapnak. Persze mindig vannak, akik - hogy is fogalmazzak - a húsosfazék köré ragadnak, mint a "döglegyek". Az Eu. -t hibáztatni ezért, a valódi probléma eltusolása ! Átlátható szabályozásra lenne szükség, de nem efelé megyünk ! Sőőőőt!
tivoli
@JAJMÁR: ma, 11:26
Ezt szoktam én is mondani, sőt még a stadionépítésekre is. Egy a bibi, hogy fenntartásra nem ad az eu. Ha kész, hagyni összedűlni és mellé építeni egy másikat, az is kenyeret fial míg el nem készül.
De ez esetben nem ez a lényeg, hanem az, hogy egyáltalán és érdemtelenül miért ad az eu pénzeket? Csak nem a gazdaságból kivont összegeket tolja vissza átmosva?
JAJMÁR
@tivoli: Nem !
Majd egyszer leírom erről is a véleményemet, de most sajna nem érek rá :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.