Biztosan nagyon nehezére esett a nemzet pocakos focihuszárának az Uniótól érkező pénzt elfogadni. Még a szeme sem rebbent, már el is rakta. Lányos zavarában még olyanokat is mondott a pénz átvételekor, hogy ez az ország érdekében lesz felhasználva, meg a m

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kivancsi vagyok a fideSSfanok mit szolnak ehhez?
szandokan, hogy is van ez? Az ad penzt aki ellen szabadsagharcoltunk? Akkor milyen szabadsagharc volt ez? Hol vannak a gyarmatositok? Meg a tobbi degeneralt emlebeteg gondolat amivel a taho behulyitette a pontagyuakat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Kivancsi vagyok a fideSSfanok mit szolnak ehhez?
szandokan, hogy is van ez? Az ad penzt aki ellen szabadsagharcoltunk? Akkor milyen szabadsagharc volt ez? Hol vannak a gyarmatositok? Meg a tobbi degeneralt emlebeteg gondolat amivel a taho behulyitette a pontagyuakat.
joopapa
"még olyanokat is mondott a pénz átvételekor, hogy ez az ország érdekében lesz felhasználva" És utána azt is hozzá tehette volna, ne arra figyeljenek amit mondok hanem amit csinálok! Az ország érdeke azt kívánja hogy a haverok gazdagodjanak a gyarmatosító "mocskos eju" pénzéből!
Yoda69
@joopapa: Igen, az orszag erdeke kivanja azt is hogy a taho a varba koltozzon, a negyszem meg irodahazakat vasaroljon.
Ezek a gennyladak mindig a neppel takaroznak, holott 1/3-duk sincs tamogatottsagban.
nyanya001
De nem szólhat senki egy szót sem, hiszen minden törvényes, minden szabályos. Mindig az aktuális hatalmat illeti meg a fejlesztési pénzek felhasználása. A Fidesz mindig gondosan ügyelt arra megkapja ennek minden forintját. Ez nem olyan pénz, ami után kamatot kell fizetni, ez nem is olyan, amit vissza kell fizetni. Ez egy olyan fajta pénz, amiből fejleszteni kell az országot a lehető leghatékonyabban. Lehetőleg persze úgy, a későbbiekben ez már maga is képes legyen értéket előállítani, termeljen hasznot.

De nem ám, mert ha szólni merészelsz, lerohannak a rendőrök, házkutatást tartanak, elviszik a számítógépedet, elveszik a telefonodat és örülhetsz, ha nem kerülsz kóterba.
joopapa
@Yoda69:Szerintem ezek az ügyek elterelések a nagyobb ügyekről például Paksról a gáztározókról stb Ha a fityesz fanok tudnák mi folyik itt valójában, nem tudom mi lenne de jó nem! De tegnap a fácsén olvasgattam egy cikkhez írt hozzászólásokat, a fanok még mindig a Gyurcsányon és szemkilövetésen rugóznak!
Yoda69
@joopapa: Ezert hivom oket pontagyuaknak, vagy 1 biteseknek. Kabe ennyire terjed ki az agyuk, toluk nem is lehet elvarni tobbet. Szerintem meg 10 ev mulva is ezen fognak rugozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.