Orbánia viszonyai mostanában annyira eldurvultak, hogy azok már egyenesen brutálisaknak nevezhetők! Gyors ütemben építik tovább az „illiberális államot”, minden területen radikálisan korlátozva a szabad versenyt.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"Mindenkinek meg kell értenie – ha kell, ebben rendőrök, ügyészek segítenek –, hogy Orbániában a maffiaállam semmiben sem tűri a konkurenciát! Övé minden jog – az első lopásé is."

Ezt a tahók nem csak érzékeltetik, hanem még ki is mondják.
human
@bencemacska: Igen. Már nyíltan vállalják, hogy csak a saját vállalkozóik kaphatnak állami megbízást. Így akarják kiépíteni az új nemesi, úri, töké - vagy nevezzék aminek akarják - réteget. Tönkreteszik az egészséges versenyt, ami eddig sikeres vállalkozásokat nevelt ki. A teljesítményt az párthoz való hűség váltja le. Tönkre teszik a hazát nem csak anyagilag, de szellemileg is.
coyote3
A norvégot is a fideSS akarja ellopni...
Yoda69
Az lesz szep amikor majd ujra bevezetik az elso ejszaka torvenyet. Az uj fideszes barok, grofok es nemesek dughatjak meg elsonek az ujdonsult felesegeket. Az asszonyvero balogok es hajfej meszarosok, csuti taho es a tarsai... Erre szavaztak a fideSSnyikek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.