Az ezer milliárdos devizamentő csomaggal vége az ellenzék választási esélyeinek a következő néhány évre, de az önkormányzatira mindenképpen. Ezer milliárdot présel ki a kormány a bankokból, hogy kárpótolja a devizahiteleseket, akik a kormány hibájából egekbe szökött és ott is ragadt svájci frank árfolyama miatt szívnak évek óta. Ezzel mintegy 1,3 millió embert vesz meg kilóra, ami már csak azért is rohadt jó üzlet, mert a vételárat nem neki kell kipengetni, azt rátolja a pénzintézetekre, jó részt azok külföldi részvényeseire, akiknek a bankjaik megmentése, feltőkésítése érdekében megint a zsebükbe kell nyúlniuk.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
És jövőre mi lesz...uniós pénz nem jön... Bankok ki...lehet yilazni meg kumiszt inni újra a jurtában...de ha ez kell nekik...hát legyen...
bencemacska
Nagyon igaz a cím! (Ritkán talál, de most 100%)
Yoda69
Nem szeretnek unnepronto lenni, de szerintem semmi nem lesz ebbol a devizamentesbol. Tegnap orban ket nagybanknal is jart szemelyesen, megtudni valjon fognak-e hitelezni a mentes utan. Kiabrandito valaszt kapott. Ez a mentes vegleb betesz a magyar gazdasagnak hosszu tavon, ha megvalosul, es ezzel a tahonak is tisztaban kell lennie.
Szerintem a valasztasokig meg hulyitik a hiteleseket, aztan miutan nyertek, majd jol beintenek nekik, mint szoktak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.