A kormány gazdaságpolitikájának köszönhető, hogy a devizahitelesek ekkora bajba kerültek - állítják a baloldali ellenzéki pártok. Sem a Demokratikus Koalíció, sem az MSZP nem tartja örömhírnek, azt, hogy februártól a devizahitelesek törlesztő részletei akár harmadával is csökkenhetnek. Az intézkedés jól jön a családoknak, de a problémát szerintük az Orbán kormány okozta. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez egyertelmu, nem is igenyel kulonosebb magyarazatot. Alacsony frank es euro eseten a devizahitel kulonosen jo megoldas volt. Addig nem is reklamalt senki, amig fideSS be nem dontotte a forintot. Csak a rossz memoriajuak kedveert Bajnai 260-al adta at az Eurot, ami mult heten 317 volt. Ez majd 30%-os gyengules!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@1magyar: Ez az egyik ok amit irsz. A masik pedig a magasan tartott euro arfolyam jo eltolcsinak, mert a devizatartalekunk kamatait igy szabadon elpazarolhatja mindenfele okorsegre, meg sajat alapitvanyainak kitomesere. Az allamadosag persze igy elszall, de azt majd fedezik az adofizetok penzebol. Ez boven kimereti a hutlen kezeles fogalmat - na persze nem orbanisztanban. Ha ujra lesz Magyar Koztarsasag es demokracia, akkor ezek a hazarulok mind ulni fognak, ha el nem menekulnek az orszagbol elotte.
1magyar
@Yoda69: Növeli az alapítvány pénzét és vehet újabb kastélyt,palotát.
magyarbakancs
Járai urat meg kellene kérdezni mért volt a forint alapú hitel kamata kétszer nagyobb mint a deviza alapú.
1magyar
@magyarbakancs: Na ez az ellenzék dolga lenne nyilvánosan rákérdezni!
Yoda69
@1magyar: Mar megkerdeztek, nem valaszolnak.
A fidesz egyszeruen semmibe veszi az ellenzeket, es a magyar embereket. Csakis es kizarolag a hatalom, es a meggazdagodas az egyetlen celjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.