Februártól csökkenek a törlesztőrészletek a devizahitelesek egy részének - ezt Rogán Antal jelentette be. A bankoknak januárban kell megkezdeniük az elszámolások kiküldését, amelyet minden hitel esetében el kell végezni. A tisztességtelennek tartott jogcímeken kifizetett összegeket legkésőbb szeptemberben fizetik vissza a bankok. Orbán Viktor szerint átlagosan a harmadával mérséklődnek a havi törlesztőrészletek. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Orbán most sem hazudtolja meg magát, most is másokkal, a bankokkal akarja megfizettetni az osztogatás árát. A rezsicsökkentés eddig bevált politikailag, így ez lesz az egyik fő csapásirány, ahogy eddig minden választás előtt is. A devizahitelek problémájának végső megoldását is megígérték. .
legújabb devizahiteles-mentő akció terheit is másik viseli .Amiben igazán újat hozott a FideSS a magyar gazdaságpolitikába, hogy a megszorítások terheit közvetve, a cégeken keresztül szedi be a lakosságtól, és ugyanígy, az osztogatásnál is igyekszik más pénzét fölhasználni. A mindeddig sikeres propagandaeszköznek látszó rezsicsökkentés a szolgáltatók kárára ad vissza az embereknek, a legújabb devizahiteles-mentő akció terheit is a bankoknak kell majd viselniük,ahogy a FideSS már kimentette a nyerészkedőket, spekulánsokat, és a saját szektáját,Kósától ,Rogánon át.
Ők csak saját magukon és strómanjaikon segítettek, a többiek kárára, Ugyanis ez az egész devizahiteles mentés csak parasztvakítás az ügyben személyesen még csak nem is érintett idióta híveknek...és persze oszd meg és uralkodj alapon ellenszenv keltés a Bankokkal és a hitelesekkel szemben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok