Meglepő módon "független" civil szervezetként a CÖF Tarlós Istvánt támogatja az önkormányzati kampányban. Az LMP szerint minden szervezet olyan jelölt mellé áll, aki számára elfogadható, ám ha Tarlós István elfogadja a CÖF támogatását, azzal az átláthatatlan kampányfinanszírozásra is igent mond – írja az LMP közleményében.

Számítások szerint a CÖF több mint félmilliárd forintot költött a Fidesz érdekében kampányra tavasszal, ám továbbra sem tisztázták, hogy milyen forrásból költöttek ennyit a kormánypárt érdekében. Az LMP a Fővárosban is a tiszta, átlátható kampányfinanszírozást támogatja, és felháborítónak tartja, hogy a jelek szerint a CÖF ismét arra készül, hogy tisztázatlan eredetű pénzekkel segítse a Fidesz kiszervezett kampányát.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Honnan van a CÖF-nek annyi pénze, hogy felvonulásaira elhozza lengyel barátait, természetesen nem ingyen, támogatja Tarlós kampányát, természesen azt sem ingyen.
Kíváncsi vagyok, mikor fogják vizsgálni, honnan szereztek ennyi pénzt , vagy mivel ez a népség fideszhez kötődik, vizsgálatnak helye nincs???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.