Nem tehetjük, hogy az olimpia ügyét egy mozdulattal lesöpörjük az asztalról, mert ez az ügy fontos annyira, hogy a számok és a részletek ismerete nélkül ne döntsünk – ezt Szalay-Berzeviczy Attila mondta arról, hogy újra felvetődött egy budapesti olimpia megrendezésének a lehetősége.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vadlaci
Igaz is, új atomreaktor mellé dukál az olimpia. Pont mi legyünk azok akik nem rendeznek olimpiát. Ez a libsi+komcsi felfogás nem fér össze a magyar nemzeti büszkeséggel. Vagy büszke seggel.
vörösfuvalat
Ez igen. Tipikus példája amikor a magyar nagyvállalkozói kör meg egy mániákus miniszterelnök együtt a gazdasági haszon reményébe kifoszt egy országot.
Az a 4000milliárd amit az adófizetőknek végül ki kell izzadni le van szarva ha ebből 1000-1500milliárd az ők zsebében landol.
Gyalázat ez vagy inkább bűntény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.