Jelenleg is tart a Kossuth téri csatorna felújítása – közölte az V. kerületi önkormányzat kedden. Rogán Antal kerülete arra reagált, hogy Juhász Péter, az Együtt-PM polgármesterjelöltje szerint a választási kampány miatt nem újítanak fel – közegészségügyileg kockázatos módon – egy rossz állapotú csatornát az V. kerületben.

Az önkormányzat közleménye szerint az ellenzéki politikusnak "kevesebbet kellene drogoznia, és akkor kevesebb ostobaságot állítana".

Kifejtették: a fővárosban a csatornák a Fővárosi Csatornázási Művekhez tartoznak és nem a kerületekhez. A Balassi Bálint utca a rajta futó villamos miatt a főváros kezelésében van, csupán a járdák tartoznak a kerülethez.

A közlemény ismertetése szerint a csatornázási művek jelenleg is végzi a Kossuth tér alatti műemlék szennyvízcsatorna felújítását, előre tervezett módon. A csatorna egyáltalán nem szivárog, ez egy tervezett felújítás – emelték ki, hozzátéve: a javítás nem igényel teljes felületű útbontást, csak a lejáratoknál bontanak néhány négyzetméternyi útfelületet, a munkások pedig belülről végzik a felújítást egy speciális felszerelésben. A többi területre a felszerelések elhelyezése és a csatornák építésére használt anyagok tárolása miatt van szükség.

A kerületi önkormányzat jelezte: az érintett csatorna egyik ilyen lejárata a Balassi Bálint utca és a Steindl Imre utca sarkán van, itt bontottak úttestet, de nem a Balassi utca, hanem a Kossuth tér alatti csatornaszakasz javítása zajlik. Hozzátették: a hírekkel ellentétben a munka nem állt le szeptember 15-én, hanem jelenleg is tart, a belvárosi önkormányzat mindössze annyit kért, hogy a járdákon az építőanyagok tárolását minél előbb fejezzék be. Ezt megtették, ugyanakkor a második szakaszban – október második felétől – ismét ott tárolják majd az építőanyagokat.

"Juhász Péternek ma Falus Ferenc óbudai gázgyári sajtótájékoztatójához hasonlóan sikerült bolondot csinálnia magából, és ezzel is fényesen bizonyította alkalmatlanságát még a polgármesterjelöltségre is" – fogalmazott a közlemény.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Mikor a fideszes csávó , vitorláson szívogatta fel a fehér port , miért nem szóltál arrogáns Tonika ? A fideszes szétszívott aggyal is lehet önkormányzati képviselő !:((( Mikor jön rá a balfasz ellenzék , támadhatatlan emberekkel induljon választásokon !
joopapa
@Senara: Soha!! Ezeknek jó ez az a langymeleg ellenzéki lét lóvé az jön a számlára, oszt jó napot!
szöszmösz
Úgy tűnik ebben a két kerületben érzik leginkább veszélyeztetve a fidesses győzelmet.Ilyenkor semmi nem számít. Rágalmazás , hazudozás, mások alázása. Majd
a választás után kiderül, hogy nem is mondtak semmit, mindenki rosszul értette még azt is.
nyanya001
Nektek meg sokkal többet, mondjuk egy sóbányába !
Toby
Helyes, helyes, Juhász drogozzon kevesebbet, Rogán pedig tanulja meg végre az alapterület számítást, ami a putriit illeti !
Szimba
@Senara: A gond a rendszerben az, hogy: mindkét oldalon vannak támadható emberek, a kormány oldalon még több is, csak ők valahogy mindig megússzák, nincs paláver, nincs elszámoltatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.