Deutsch Tamás hosszú interjút adott a Népszabadságnak, amelynek egyik legérdekesebb része az, ahogy az RTL Klubról és a reklámadóról beszél.

A reklámadót Deutsch állítása szerint nem az RTL Klubra szabták, ez az RTL Klub saját mártíriumáról kitalált meséjének a része és szerinte a csatorna messze nem akkora szereplője a magyar médiapiacnak, mint azt gondolja magáról.

"Az RTL Klub egójának a mértékét csak egy végtelenhez közelítő természetes számmal lehet leírni. Szóbeszéd szerint az RTL Klub vezérigazgatója csak oldalazva tud bemenni még a legnagyobb csapóajtón is, mert akkora lett az arca, hogy csak így fér el." -mondta Deutsch.

Az RTL Klub kormánykritikussá vált híradójáról is beszélt, erről ez a véleménye:

"Akkora csocseszek vagyunk, mint ide Lacháza, és majd mi jól megmutatjuk nekik – gondolták. De ahogy egy barátom az ilyen helyzeteket sebészi pontossággal le szokta írni: vidáman, nagy átéléssel beszopták a cumit, és csináltak egy olyan híradót, amivel irtózatos mértékben vesztettek nézettséget."

A felmérések egyébként azt mutatják, hogy az RTL híradóját azok is nézik, akik korábban be sem kapcsolták a tévét és nagyjából 50 ezres növekedést értek el a nézettségben.

Deutsch a reklámadót teljesen normális adófajtának tartja, olyannak, mint az áfát, az szja-t vagy bármely ágazati adót a világon. Elismerte viszont, hogy ezt most politikai fegyverként használják.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
„Még mielőtt évtizedes tapasztalataitok alapján tényleg elhinnétek kedves médiamunkások, hogy ez az élet rendje a világnak ezen a részén, jobb, ha tudjátok, nektek sem szabad mindent!” - Deutsch Tamás
Mégis mit nem szabad Tompika? Nyereségesen működtetni egy céget? Beszámolni a politikusok megmagyarázhatatlan százmillióiról? Miről szabad szerintetek a médiának tájékoztatnia? Arról, hogy nyílik a pitypang?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Szimba: KÉT ÜZENGETÉS ÉS BESZÓLONGATÁS KÖZT-COCTÉLOZIK!
DAKOTAVERRRŐ
Tompikának akkora arca van, hogy különvonaton viszik utána!!Hát nem,hát de,hát nem,hát de!
Törölt felhasználó
Még nem látszik, de tomika pontosan olyan lesz 20év múlva, mint a kövér. Vagyis egy hazug agyatlan paraszt...
Szimba
@bakegya: és minden mást, ami jó neki. Csak 1 cselekedetéről olvasnék már, amit Magyarország - nem a fidesz (bár arról sem) -érdekében tett Brüsszelben.
tivoli
@ziziplanet: Kövér civilben egy kifejezetten intelligens ember.
Tompika meg már most agyatlan paraszt.
bakegya
@Szimba: olyan nem lesz-a fejétől bűzlik ugyanis a hal-és ennek lételeme a büdös halevés,de még a takargatása is.
Ez a here is az emberi szolidalitás reciproka-valójában erre tartja a vicctor-rezsim-"tisztogatásra"-az eddig elhíresült cselekedeteinek-és beszólásainak közelségéből csakkk erre tudok következtetni.
Kíméletlen-és szégyen, hogy ilyen személyiség-és viselkedésfogyatékkal élő ember közképviselethez juthat nem csakkk hazai,de még nemzetközi szinten is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.