Már nem is kérdés, hogy van-e Orbán Viktor és Simicska Lajos között „háború”. Legalább három orgánum tényként kezeli a kérdést.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Most hallottam egy jót Lendvai Ildikótól:

"Összevesztek a tejtestvérek a tejen, hogy a kormány kinek tejeljen."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Pontosítok:

"Összevesztek a tejtestvérek a tejen, hogy ez a 2/3-os rendszer kinek tejel."
nyanya001
Csak tépjék egymást !
Valamelyik csak kiborítja a bilit !
Dr. Felipe
I. oráliai turul vicctor beköltözik a várba és a karmeliták kolostorában húzza meg magát míg tart a háború.
A lázadó simicska csetnik szabadcsapatok ugyanis már szétverték a tömjén könnyűlovasságot a felcsúti síkon és nagy erőkkel vonulnak a vár ellen. Két hét alatt rend lesz, vagyis bevesszük a várat mondja magabiztosan a lázadó koppányisták vezére simicska talicska.
Közben vicctor kurmányzó fejedelem teljes mozgósítást rendel el a vár védelmére. Hát bizony ilyenkor nehéz lesz az élet a hír-tv nél.
A kövér testőrség, a vörös sapkások teljes létszámban (50 ezer gyalog) felvonul a vár védelmére.
A hende nehéztüzérség szintén elfoglalja a tüzelő állásokat, bár a tankokról semmit nem tudni hogy hova tűntek. Utoljára Donyeck környékén látták őket.
A teljes magyar királyi légierő (3 gripen vadászbombázó) is gyakorlatozik az új groupama erőd felett. A költségek a kanadai kurmányt terhelik.
Közben a simicska közgéptársaság dózerjai már a földel tették egyenlővé a csuti nyári rezidenciát és megállíthatatlanul nyomulnak előre az M7 en a vár felé.
A TEK teknősök közben lezárták a Cinege utcát és sündisznó állásba húzódtak. A cöf szellemi véderő szintén a király védelmére kel.
A kusza szem gyorsnaszádok a Dunán cirkálnak és mindenre lőnek ami mozog vagy úszik a vízen.
Közben most kaptuk a friss hírt az RTL Club híradótól hogy a lázadók már körül is zárták a várat és hosszú, nehéz ostromra készülődnek. Egy új százéves háború van kibontakozóban.

Isten óvja a királynőt.
human
Azért nem kell úgy felfújni. Ez nem háború, csak más is oda akar férni a kondérhoz. Sok éhes fideszes szájat kell Orbánnak etetnie. Pár milliárddal Smicska most kevesebbet kap, hogy a többi is kapjon, mielőtt megrendülne az őszinte és önzetlen hitük Orbánban. A pénz nagy úr, még Orbánnál is nagyobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.