Szegeden egy ötven év körüli nő vette észre a Molnár utcában, hogy egy terepszínű nadrágba bújt fiatalember pisztollyal rohangál.

A Délmagyar cikke szerint a szomszédok próbálták ugyan megnyugtatni, hogy az csak a tizenéves Marci, de nem sikerült. A fiú katonásat játszott, a nő kihívta rá a rendőrséget.

Két golyóálló mellénybe öltözött kommandós azonnal beszaladt a panelházak közé, a többiek pedig a Molnár utcát végigjárva beküldték a bámészkodókat a házakba – mondta a lapnak egy szemtanú.

Marci azonban ekkor már otthon volt, mivel az édesapja azonnal felhívta a lakásba, amikor hírét vette, hogy egy nő kihívta rá a rendőrséget.

A helyszínen többen nyilatkoztak a Délmagyarnak és elmondták, Marci rendes gyerek, évek óta játszik katonásat, a légynek sem tudna ártani és nem tudják elképzelni, hogy a nő korábban nem látta őt a műanyag pisztollyal.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Én a növel kifizettetném a 2 rendörautó és egy TEK-es kisbusz
" kiszállási " költségét, aztán elvinném egy elmeorvosi kivizsgálásra...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Na azért azt tudni kell,hogy a "népes" családok összezárnak és lehazudják a csillagos eget is!
Mire kiért a TEK a gyerek kezébe adtak egy játékpisztolyt és letagadták.
koszpeko
Vannak buzgómócsingok akik nagyon unatkoznak és sokat nézik a Hírtévét. :)
Toby
@1magyar: Oké ! De akkor hol a valódi, vagy amikor csak a játékot találták, már nem is akarták megtalálni a valódit ?

Már párszor kifejtettem ezz,el kapcsolatos álláspontjaimat, dagadt, cukorbeteg, alkoholista, félhülye drogosokra ráugranak tizen, ebből kettő tuti, hogy csak kamerázik, hogy eladhassák magukat.

Nem kívánom, de mi történne, ha egyszer ilyen fejlevágós iszlamista selejt tenné be a talpát az országba ? Az összes Q7-el pucolnának Putyinhoz ?
Semmi sem kizárt, még az sem, hogy iszlamista lesz "gyorsított eljárásban" echte magyar állampolgár ! Bántatlan lenne, ha megígéri, hogy a Fikuszra szavaz ?
Egy rühes kutyának több becsülete van, mint ezeknek a hernyóknak !
volvós
Én a növel kifizettetném a 2 rendörautó és egy TEK-es kisbusz
" kiszállási " költségét, aztán elvinném egy elmeorvosi kivizsgálásra...
1magyar
@Toby: Nem tisztem nem is akarom védeni a TEK-et, tényleg miért nem kerestek tovább?
Ha meg valótlan a kihívás, fizesse az öreg nyanya!
sokanvagyunk
Gyerek, akit férfinek néztek, - fegyver, ami csak játék, - valaki igencsak sérült, ...talán a nő, - a TEK, aki részt sem vett az akcióban (?), - és egy öregasszony, aki 50 év körüli! :)))
sokanvagyunk
@sokanvagyunk: ...aki ha megéri a nyolcvanat, még idős hölgy is lehet belőle.
Yoda69
Most fiatalember vagy egy tizeves gyerek hadonaszott a jatekpisztollyal. Gyerekre ugyanis nem szokas a fiatalember kifejezest hasznalni, mert az azert joval idosebb embert takar.

En is egyetertek azokkal akik a venaszonnyal fizetettetnek ki a kiszallas koltseget, vaklarma volt.
freemanpetya
Hadd találjam ki gyorsan, hogy az 50 éves nő köcsögobbikos volt. Azok ilyenek.
freemanpetya
@koszpeko: vagy sokat olvassák a köcsöginfót.
varrólány
Most már inkább az lesz a kérdés , hogy gyerek, tini, fiatalember , nő , öregasszony, vénasszony , vajon kikről is van szó? :-)
Levrone
Semmi közöm hozzá, de azt írták a Délmagyar fórumon, hogy airsoft-pisztollyal nyomta a srác, az pedig tökéletes replika a legtöbb esetben, szóval lehet valódinak nézni. Mondom, nem tisztem ítélkezni.
Dr plágium
Nos a szomszédok figyelmeztették a besúgót, hogy sérült a gyerek, és csak játszik---------
Egy 14 éves bizony már úgy tűnik mintha felnőtt lenne (messziről)
Desischado
Előbb meg kellene győződni a tényekről. Ha a szomszédok ismerik a kisrácot, akkor a banyának is ismernie kell! Nyilván fontos embernek akar látszani, azért volt ilyen buzgómócsing. Én is kifizettetném vele a kiszállást! Elmenne a kedve a felesleges riasztásoktól!
kkalman
@Desischado: Nem csak a kiszállást fizettetném meg vele, hanem a hatóság félrevezetéséért meg is büntetném.
Desischado
@kkalman: Tényleg, ezt kifelejtettem! Igazad van!
Tekla
@Dr plágium: Az anya aki gyerek kezébe fegyvert ad, terepmintás ruhában járatja a játszótérre ? Az bezzeg normális?
Tekla
@volvós: Az anyával én is kifizettetném , a költségeket mert az ilyent elkéne vinni valami elmegyógyintézet, aki a gyerekének fegyvert ad a kezében.
Tekla
@Desischado: Szerinted kikellet volna állni és kipróbálni , hátha éles lőszerrel lő rá? Ti nem gondoljátok , hogy a szülőknek a felelősségről semmi fogalma nincs? Ráadásul , ha még sérült is "szellemileg" a gyerek.
Dr plágium
@Tekla: Játék pisztoly volt! Terepszínű ruha? Annak idején a fiam is abban járt...és pisztollyal is játszott!
Tekla
@Dr plágium: Az enyém felnőtt terepszínű ruha nélkül , azzal , hogy a fegyver nem emberi kezébe való ! Nem volt soha fegyvere, sőt ha az utcabeliek átjöttek a járdán hagyták a fa kardjaikat , mert a mi telkünk fegyvermentes övezet volt. Mégis mindig nálunk volt a gyerek falka!
dömdödöm
@Dr plágium: és mi is ,rajtam volt indián tolldisz is ,ha lett vóna tek vittek vóna mint rézbőrűt a duplacsövűmmel :-)
Dr plágium
@Tekla: Lehetne ezen vitatkozni, de nincs értelme. Mindenki másképpen neveli a gyerekét, abba talán nem kell beleszólni. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ebben az esetben egy értelmi fogyatékos gyerekről van szó...Meg egy utálatos vénasszonyról, akit zavart a gyerek...!
Yoda69
Meg jo hogy a TEK ennyire resen van.
Asszem elveszem a vizipisztolyt a 3 eves kisfiamtol, mert meg ranktorik a lakast.
Tekla
@Dr plágium: vitatkoznék az utálatos személy megjelölésén :egy utálatos értelmi fogyatékos , aki a helyzetét még ki is használja,m. Meg felelőtlen szülök karmai között, gyilkolásra nevelve! Meg egy épeszű felnőtt aki nem vén , csak nem most éli ifjúsága javát és meg ijedt attól , hogy értelmi sérült fegyverrel gyakorlatozik! A a következő lépés , hogy kiderült most éppen nem volt élesítve , csak játszásiból ijesztgette a járókelőket. Mit kellet volna tennie , lelőni, önvédelemből?
Dr plágium
@Tekla: Van neked fogalmad milyen egy értelmi fogyatékos? Milyen nehéz nevelni Őket? Szerintem nincs! Örülj, hogy a Te gyereked egészséges!
Ez a baj a világgal, hogy a sérült embereket eltüntetnék a föld színéről. Megszülettek, joguk van az élethez, bármennyire is nem szeretik látni Őket az emberek. Becsülöm azokat akik veled ellentétben nem adják intézetbe a sérült gyerekeiket, hanem megpróbálják családban nevelni.
Zsuga
Az az igazság, hogy csak a leírtak alapján nem lehet egyértelmű véleményt mondani az esetről.Talán még a feljelentőt sem lehet hibáztatni, hiszen elég sok bekattant emberről - akár gyerekről is - hallani híreket, akikről a környezetük sem gondolt volna rosszat, míg nem okoztak tragédiát. A TEK-ről pedig csak annyit, hogy vicc az egész.
Tekla
@Dr plágium: Teljesen igazad van.Én is tisztelem az olyan szülőt. De itt egy ócska szülőpárról van szó akik rendszeresen fegyvert adnak értelmi fogyatékos kezébe , a "munkaruhába öltöztetése" egy beteg agyú terrorista ivadéknak , túl megy minden határon.Még egészséges gyermek/serdülő esetében sem tartom frankónak, de szellemileg beteg kölöknél? Normális ez a játék?
Tekla
@volvós: Én meg a kölket a szüleivel, mert aki bugyuta ivadéka kezébe ad fegyvert, az idiótább ,mit a fegyveres kommandósnak beöltöztetett serdülőtől ,jogosan megijedt nő!
bretagne
A cikk össze-vissza ír. Hol fiatalembert emleget, azután meg a 10 éves Marcit. Mi történt tulajdonképpen? Érti valaki???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.