Tudtam, hogy ha elájulok, meghalok – mondta a rendőröknek Tomi, aki csak hihetetlen élni akarásának köszönhette, hogy megmenekült tajtékzó nagyapjától – írja a Blikk.

A 14 éves fiút nagyapja hátulról ütötte le egy baltával, miközben ő éppen a számítógépnél ült. B. József a másik kezében egy kést tartott, biztosra akart tehét menni. Korábban nem vitatkoztak, így nincs magyarázat a férfi tettére.

Tamás másfél évvel ezelőtt került a nagymamájához, aki évek óta küzdött azért, hogy unokája a szülők válása után végre nyugodt otthonra leljen nála. Férjétől (a nagypapától) 15 évvel ezelőtt elvált, de egy fedél alatt éltek.

"Tamás nagynénje a lányom, Veronika – gyerekeink közül ő a volt férjem kedvence. Józsefnek az a mániája, hogy nem engedjük őket egymással beszélni, és akárhányszor Veronika interneten beszélgetett Tamással, mindig azt követelte, hogy ő is beszélhessen a lánnyal – mesélte az előzményeket a meggyötört nagymama. – Most is ez történt. Tamáskám itthon maradt számítógépezni. A volt férjem megint azt képzelte, hogy titokban a lányommal beszél, és bekattant." – mondta a Blikknek az asszony. Kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdillo
@vukkocska: Nagyon humoros,ha a nagypapa baltával támad az unokára,kivánom,hogy ilyen" hasonló"humoros" élményben legyen része,minél előbb!!!
tivoli
"Akinek humora van, mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes."
vukkocska
@surdillo: legalább olvassál. Én tivolinak válaszoltam, s nem arra, amire Te reagáltál. @tivoli bejegyzését (tegnap 20.49.) pedig jobb, ha megszívleled.
Csizmás Kond
Naszóval nem is az unokája tehát a szeretet is ugyanolyan lehetett.
surdillo
@vukkocska: Érdekes,nekem irtál 26-án 22.19-kor,erre reagáltam!!!"Nagyon humoros történet!!"
vukkocska
@surdillo: Érdekes tényleg. Az internet helyett a füstjeleket javasolja tivoli. Erre hivatkoztam Nálad. Nagyon nehezen érthető, ezt már látom. Neked is ajánlom internet helyett a füstjeleket. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.