Ma is sikertörténetnek tartja Hoffmann Rózsa a Klik felállítását, az ennek ellenkezőjét sugalló RTL-interjút szerinte félreérthetően vágták össze. Azt ugyanakkor tényleg nem tartja jónak, hogy egy központból irányítsák az összes tankerületet. Nem támogatná azt sem, hogy a kormányhivatalokhoz kerüljön az iskolafenntartás. Szerinte nem jók az OECD adatai az oktatást érintő drasztikus pénzkivonásokról, és úgy véli, igenis jók az új tankönyvek. Interjú a volt köznevelési államtitkárral.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Úgy látom, hogy az oktatáspolitika némberei külső megjelenésükben is hangsúlyozzák a gyermekhülyítés irányvonalát...!
cink.hu/kioktatott-a-miniszterium-mert-erdekelt-czunyine-diszf-1636756752-
soljanka
@nezelodo: szerintem rosszul gondolod. Inkább egyharmad. A többiben viszont igazad van: félnek. Egy 56 éves középiskolai tanár azt mondta nekem nyáron, hogy ő soha többet nem szól semmiért, behúzza fülét-farkát,mert nem kockáztathatja, hogy lapátra kerüljön. Ott az egyetemista gyerek, ott a nagy ház, amit feléért sem tudna eladni, nem tudna hova menni. Így ő is és a férje is meghunyászkodnak. ( Az iskola vezetője 2011-ben "fentről" kinevezett - senki által meg nem szavazott).
Nos ezért ámokfuthatott és most ezért beszélhet hülyeségeket Rózsika.
pbalage
a néni valószínűleg menteni szeretné a becsületét, de az előttem szólók már megadták neki a több tiszteletet, úgyhogy nem is szaporítom tovább.
soljanka
@pbalage: Hoffmann Rózsának becsülete??? Kb. 50 éve talán volt még.
Törölt felhasználó
Rózsi, hát ilyen gerinctelen féregséggel kell példát mutatni a diákoknak?
hetöndöe
Hát persze Rózsika Elvtársnő,csak úgy hazudjon,mint tette a komcsi világban anno.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.