Egy központból 198 tankerületet közvetlenül lehetetlen jól irányítani - jelentette ki az RTL Klub híradójának kérdésére Hoffmann Rózsa. A volt köznevelési államtitkár, jelenleg az Országgyűlés kulturális bizottságának KDNP-s elnöke szerint "nem ő alkotta" az önkormányzati iskolák államosítását és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) létrehozását lehetővé tevő jogszabályt, s ő már államtitkárként szólt, hogy "ez nem fog működni, de valamiért ezt nem sikerült akkor megcsinálni".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Azok után amit csinált, jobb ha befogja a száját Orbán szerelme és nem kezd okoskodni utólag.
nezelodo
A mi Rózsikánk az élete során már többször és többféle módon megvilágosodott! Vajon melyik megvilágosodása az őszinte, amivel így utólag is azonosulni tud? Van egy gyanúm, hogy az utolsó az igazi, mert most ez hozza a lét, ami meghatározza a tudatát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.