Az ukránok azt kérik tőlünk: ne hagyjuk, hogy az oroszok a gázszállítással zsarolják őket. Egyelőre úgy tűnik, hogy pont hagyjuk. Már ma több gáz érkezett Magyarországra, mint korábban, és úgy tűnik ehhez csak annyit kellett tennünk, hogy az ukránok fel elzárjuk a vezetéket. A BBC cikkében megjegyzik, hogy néhány nappal azután, hogy az orosz állami energiacég, a Gazprom vezetője Orbán Viktor miniszterelnökkel tárgyalt már le állítottuk a szállításokat Ukrajna felé, és több gázt kapunk az oroszoktól, mint korábban. Azt is leírják, hogy a magyar kormány többször kritizálta az Oroszország elleni szankciókat, és mi sokkal jobban vagyunk Putyinnal, mint nyugati országok. Az ukrán Naftogaz szerint a magyar szállítások leállítása váratlan és érthetetlen.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Horizont: En mar regota ket csoportra osztom Magyarorszag lakoit: magyarokra es fideSSesekre.
Jelen esebne nem mi magyarok vagyunk szemetek, hanem a fideSSesek akik elzartak a gazcsapot.
coni
Azt hiszem senki nem lepődött meg azon, hogy amíg O.V. Kárpátalján "nemhagyja" a határontúliakat, addig itthon leállítjuk a gázexportot, amikor már hónapok óta nincs meleg vizük.
volvós
Nem elég, hogy a hazai gáztározók 35%-ban vannak
feltöltve, bizzunk benne, hogy jön egy +30°c-os tél...
agyamentek, és még mi akarunk exportálni, mint
" gáznagyhatalom "...Hát ez GÁZ !!!
Yoda69
Orban cserbenhagyta a hataron tuli magyarokat. Persze csak addig voltak jok, amig raszavaztak a tahora, most mar akar meg is fagyhatnak.
Yoda69
@Horizont: En mar regota ket csoportra osztom Magyarorszag lakoit: magyarokra es fideSSesekre.
Jelen esebne nem mi magyarok vagyunk szemetek, hanem a fideSSesek akik elzartak a gazcsapot.
Desischado
@Yoda69: És ezen te csodálkozol? Kiváncsi lennék, a facebookon az az elvakult orbán nyalonc, emőke kovács most mit mondana? Az biztos, hogy Horizontnak igaza van, az ukrán kisemberek nem tudják, hogy nem mi zártuk el a csapot, hanem orbán! De kérdem én, hogy milyen jogon?! Akkor az ukránok fagyjanak meg?! És a mi tározóinkkal mi van?! Állítólag félig üresek?! Ez a rohadék azt hiszi, hogy büntetlenül megtehet mindent, mert kétharmada van?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.