Ahogy azt Bárándy Gergely, a szocialista párt etikai bizottságának elnöke már az elnökségi ülést megelőzően kijelentette: az MSZP nem támogathatja a magát jobboldaliként azonosító Bokros Lajos főpolgármester-jelöltségét. A szocialisták fővárosi vezetése azonban támogatja az új közös jelöltet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ulmus
Érdekes, pénzügy-miniszternek jó volt... ki kéne már nőni ebből az ovis magatartásból, hogy kategorizálunk, hogy ez jobboldali, az baloldali. Az MSZP jobb korszakaiban (amikor a nyugdíjasok szavazatánál fontosabb volt a gazdaság és a költségvetés) inkább konzervatív gazdaságpolitikát folytatott. Ez így gerinctelenség, pláne, hogy be is vallják, hogy azért nem támogathatják, mert épp a kormány megszorításaira építik a kampányukat.
kkalman
Lassan, de biztosan elveszíti a még meglévő szavazóit is az MSZP. Az állandósuló egyet nem értés a párton belül a legstabilabb szavazóit is elűzi a párttól. Ha máshogy nem nyerne a Fidesz, akkor az MSZP megnyeri nekik a választást.
Yoda69
Itt az ideje hogy az MSZP szavazoi vegre belassak Gyurcsany kepviseli legjobban az o erdekeiket is. Nem hiba probalta sajnos eredmenytelenul megreformalni az MSZP-t. Mi lett a vege? Csunyan elarultak (oszodi beszed), aminek hatalmas bukas, es mar a masodszori fidesszes 2/3-ad lett az eredmenye. Az MSZP-ben vannak nagyon jo politikusok, de ez a belharc felemeszti oket es csak ismet a fidesz malmara hajtja a vizet.
Jobb lenne ha csatlakoznanak Gyurcsanyhoz, es mielobb letrehoznak azt a demokratikus erot, amely talan kepes lesz 18-ban levaltani a fideszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.