Információink szerint az MSZP országos elnökségében a többségi állaspont az, hogy a párt ne támogassa Bokros Lajos főpolgármester-jelöltségét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
folyt...

Tehát az MSZP újabb kompromisszumot kötött az együttműködés érdekében, hogy a változást akarók egyetlen jelölt mögé sorakozhassanak fel.
Ezért nem értem a akcióitokat...

@senkifia68: Írod:
"Kunhalmi vajon melyik MSZP alap vagy kerületi szervezettel egyezetetett???"

Kunhalmi elnökségébe 30-40 fő tartozik, köztük van minden kerület képviselője is. Tehát megszavazták Bokrost.
Nem valószínű, hogy azon állításod fedi a valóságot, miszerint "Bokros kilóra megvette őket".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@senkifia68: Írod:
"Egyáltalán nem erős kifejezés, csak nem arra értettem amire te megpróbálod kihegyezni az állításomat."

Okay, eddig az önkormányzati választásokról beszéltünk... :-)
Értem mit rósz fel a baloldali pártoknak, de nem lehet, hogy a baloldali szavazókban van a hiba, vagyis Kovács jól beszélt?
Mert én is azt mondom, amelyik párt nekem demokráciát, EU-s értékeket kínál, arra 2014 tavaszán bátran rávoksolok. Ha így gondolkodtak volna a baloldali érzelmű-, a fityeszből kiábrándult szavazók, akkor nálunk a 2/3.
De a magyar szavazó finnyás...

bencemacska
F_Viktor
@F_Viktor: Lemaradt:

@bencemacska: említette, hogy a választási törvény fityeszes módosítása sok mindent átszabott a pártok kampányával kapcsolatban, ezt a választóknak is figyelembe kellene venniük, meg kell tanulniuk az új trendeket.
Hofipisti
Az MSZP ezen döntése az utolsó előtti!!! Az utolsó már csak a párt megszűnése lehet. Ha ragaszkodnak ehhez, már teljesen felesleges új székházat keresni, további nyilatkozatokat tenni, bármit is ígérgetni. Ez a harc (lesz) volt a végső kedves elvtársak!
Az országgyűlési választások előtt ragaszkodtak vélt "nagypárti" jogaikhoz, s a miniszterelnök-jelöltséghez, azok után, hogy Mesterházi képtelen volt a 2013. 10. 23.-i összefogást követelő tömeg "élére állni" képtelenek voltak belegondolni abba, hogy tagjaik sorából nem tudnak öt kormányképes embert előállítani. Most pedig, 2018 távlatáig - ha egyáltalán lesz akkor választás - még mindig a saját - ma már sehol nem létező - nagyságuk "fényében" önállóságukat hangsúlyozzák ahelyett, hogy a maguk még megmaradt szavazatait letennék a nép érdekének oltárára, s megkísérelnék a mostani, de várhatóan a közeljövőben még inkább elszabadult hajóágyú-jellegű rendszert fékezni megkísérlő fővárosi vezetést megszerezni.
Ha ragaszkodnak ehhez a meggondolatlan, önkritikátlan, az aktuális feladatot felismerni képtelen öngyilkos döntésükhöz, hát tegyék! A választók velük többet nem lesznek kíméletesek!
bencemacska
@F_Viktor: Csak a szavazók tudatlanok, ami ismeretük van az a kormánypárti propagandából származik.

Előzőhöz:
Falus Ferenc csak számunkra volt ismeretlen, az MSZP-sek számára nem. (Állítólag MSZP-s volt!)
Én csak ÁNTSZ elnökként ismertem, nagy tudású és műveltségű ember! Sikerrel vette a baromfi influenza okozta pánikot is! Valahányszor megszólalt, csökkent a hiszti!
Egyébként jellemző rá a tüdőgyógyászokat jellemző nyugalom, humánum, jó indulat. Ezért sikerült a politikának gyorsan amortizálni.
(Egyébként szvsz. a visszavonás oka leginkább a pénzhiány volt!)
F_Viktor
@bencemacska: Sajnálom Falust, én csak annyit láttam, hogy ez a pálya nagyon messze áll tőle.
senkifia68
F-Viktor tegnap 21:39-re

"..nem lehet,hogy a baloldali válsztókban van a hiba?.."

Komolyan mondom, amikor ezt olvastam azt hittem rosszul látok!!!

Már ne haragudj öregem, de miből gondolod, hogy több mint egy millió ember(akik 2006 óta elpártoltak az MSZP-től és általában a magukat baloldalikén determináló politikai hitgyülekezetektől) mind téved és Kovács László a szociáldemokrácia apostola?

Nem!!! Nem lehet!!! Lehetetlen!!!
A szavazók a saját életüket élik, és a mindennapok tapasztalatai alapján ítélnek! Hogy is mondta ezt RON WERBER 2002-ben?
Az emberek a választási időszakban asszerint ítélnek, hogy hogyan élnek. A választások nem a Gerbaud kávéházban,hanem az utcán dölnek el!
És sajnos a 2006-os öszödibeszédet követő kormányzati stratégia egyenes következménye volt az utcai politizálás brutális elvesztésének!

Az MSZP a szociáldemokrácia elveit és a választó polgárok döntésében nagymértékben szerepet játszó korábbi szociális érzékenységét feladva a hatalom BÁRMI ÁRON való megtartása érdekében feláldozta.

"Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést,amelyre büszkék lehetnénk,kivéve, hogy a kormányzást a végére visszahoztuk a szarból!"

Ugyanezt a hibát követte el a 2010-es és 2014-es választásokon és ebben elévülhetetlen érdeme van Kovács Lászlónak és Lendvai Ildikónak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.