A Magyar Nemzet azt írta: Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke az októberi választások után átül a Gyurcsány vezette DK-ba. Kunhalmi "látomásos költészetnek" nevezi a lap cikkét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Miért ülne át? Azért mert, ebben a helyzetben szerintem reálisan látja a helyzetet? Gondolom azért nem tartottak pisztolyt a szocik fejéhez, hogy ne indítsák, Horváth Csabát! Gyurcsány Ferencnek megvannak a maga kis hatalmi játékai, de mindent ráfogni azért túlzás! Ha jól tudom Horváth Csabának az MSZP-ben sem volt egységes a támogatottsága!
mariaberta
Talán meg kellene várni mi történik, de egyáltalán nem volna baj ha Kunhalmi átülne a DK-ba, így lehetne legalább egy baloldali frakció az országgyűlésben.
EcsiAntal
Át is fog mert amióta ott van az MSZP -be kudarc --kudarc hátán amiben neki van a legnagyobb felelőssége meggondolatlan ---buta --alkalmatlanságát bizonyító nyilatkozataival --undorító videóval --ha majd az unokája megkérdezi 30 év mulva Kunhalmit hogy MAMA :igaz hogy a butaságaid --a rossz munkád --a hazugságaid miatt bukott ekkorát a szocialista párt ( ha még lesz??) akkor mit válaszol neki --igen kis unokám a MAMÁD sajnos alkalmatlan volt voltam minderre ---kicsináltam egy pártot mert a mamádnak csak a karrier volt a fontos és becsaptam a választóimat és amikor ekkora voltam mint te hamisítottam egy bérletet --később a diplomámat is ---mama akkor most már értem miért nem szerettek az emberek --válaszolja az unoka 30 év mulva ??? de nem kellene várni hanem most kellene eltünni a politikából mert igy tudna legjobban segíteni a megszünőben levő pártjának és ezen sürgősen el kell gondolkodni mert ha nem akkor Tóbiás urnak kell eltávolítani a pártból ---a ma reggeli START-ban megint bebizonyította hogy alkalmatlan és megint nem vállalta a felelőséggét--mint ahogy Szigetvári sem akire ugyan az vonatkozik mint Kunhalmira ---ezek megélhetési politikusok Bokrossal ---Schifferrel --Széllel stb .együtt ---az ország döntött immár harmadik alkalommal hogy hitetlen az egész bal oldal és soha többet nem engedik őket vissza mert csak ártottak ennek az országnak !!!
Katalina62
@EcsiAntal: A fideszben is, sőt a jobbikban is rengeteg megélhetési politikus, csak szólok ha még nem tűnt volna fel, vagy nem akar szemet szúrni a dolog! Ésszel sincsenek jobban kistafírozva! A fideszesek még pofátlanabbul lopnak, csalnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.