Mese, hogy a verseny megakadályozza az áthárítást Varga úgy gondolja, a bankok nem háríthatják át az adóemelést, mert ezt nem engedi a verseny. Az adatbázisunkban szereplő adatokból már korábban kiszámoltuk: másfél év alatt a saját bankjegykiadók (ATM) használatának költsége 94 százalékkal emelkedett, de az éves kártyadíjaknál és az egyéb automatáknál is több mint negyedével nőttek az ügyfelek kiadásai. (A plasztikok díjánál azóta még jelentősebb változás zajlott le.)

Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Na akkor ennek is befellegzett-a fityisskultúra illiberál potentátjai bankolhatnak felőlem,tőlem egyetlen centet se reméljenek- ugorgyunk,a határainkon túl egészen mások és kedvezőek a bankolási feltételek,az üzlet az üzlet alapon...ez meg orbánisztán!
human
"Nem lehet majd a fogyasztókra hárítani, nem fog sikerülni" – ígérte az új adónemekkel kapcsolatban Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 2012. május 11-én.
tenytar.hu/igeretmero/nem_lehet_majd_az_ugyfelekre_haritani_az_uj_adokat#.VCvAMBaJTqs

Na Varga. Most írtad ki magad végleg a hiteles szakemberek névsorából. Eddig is rezgett a léc, de most nagy lendülettel ugrottál a szakadékba. Annyiban vagy pénzügyi szakember, hogy pénzért bármit kijelentesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.